Odp: III Runda PP i MP Koszalin (03/07/2011) - Harmonogram czasowy
Panowie życzę wam takich skoków w Koszalinie
carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » III Runda PP i MP Koszalin (03/07/2011) - Harmonogram czasowy
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Panowie życzę wam takich skoków w Koszalinie
zdziwisz się bo przed tą hopą mozna sie naprawde zdrowo napędzić :)
[url]http://www.supermoto.pl/wp-content/gallery/2010/18.07.10-koszalin_plewianka/koszalin_18_07_2010_049.JPG[/url]
No to fajnie, w takim razie życzę przyczepności w terenie ;)
Tym bardziej żałuję że mnie nie będzie... mam nadzieję że uda mi się wyskoczyć do Suwałk ;/
[url]http://www.facebook.com/event.php?eid=110954878998886[/url]
Wiadomo czy i o której w sobotę będzie trening?
Ps: przygarnie mnie ktoś do pokoju? :)
Dragilla: było wyżej, można latać od 10.
Szukam miejsca dla siebie, gratow i motocykla na wyjazd do Koszalina (piatek wieczor lub sobota rano)[Z Warszawy lub bliskich okolic].
Mam co prawda opcje jechania z Radzio moim autem i moja przyczepa, ale Radzio walczy z motocyklem i nie wiem czy nie polegnie w walce. A wyjazd samemu, szczególnie w swietle piachu w terenie oraz zapowiadanego deszczu, zupełnie mi się nie usmiecha finansowo.
jestem w Koszalinie i elegancko pada deszczyk od godziny 15 i podobno tak ma być do niedzieli.
Maniek nie załamuj mnie nie mam deszczówek. jak możesz to napisz jutro jaka pogoda może się poprawi.
Zdawajcie relacje jak najczęściej, ja osobiście nie mogę usiedzieć w miejscu tylko ciągle myślę o rundzie w Koszalinie. Wrzucajcie zdjęcia z treningów jak w końcu uda wam się wyjechać ;)
Chociaż muszę przyznać że mniejszy żal gdy słyszę jaką macie pogodę. Mimo wszystko życzę wam rywalizacji na suchym torze ;)
ja mam tak samo, w robocie i w chacie nie mogę usiedzieć, cały czas mnie nosi związku z runda w koszalinie! do zobaczenia w sobotę... :)
a w gdansku slonce i upal ze nie da sie wytrzymac
Poznań zalany!!
ja mam tak samo, w robocie i w chacie nie mogę usiedzieć, cały czas mnie nosi związku z runda w koszalinie! do zobaczenia w sobotę... :)
Tyle że ja odpuszczam rundę w Koszalinie ;/ żal to będzie dopiero w niedzielę... .
eee tam, słodkie pierdzenie z ta pogodą, wracam właśnie z Bieszczad (Ustrzyki Dolne) pogoda marzenie a prognozy mówiły ze miało walic cały dzien...
bedzie ktoś jutro na torze?
z Danielem planujemy być ok 14stej
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » III Runda PP i MP Koszalin (03/07/2011) - Harmonogram czasowy
Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 73 zapytań