Temat: [K] oponę supermoto przód r. 16.5 husqvarna
Witam, tak jak w temacie szukam opony używki na przód w nietypowym rozmiarze 16.5.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] oponę supermoto przód r. 16.5 husqvarna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam, tak jak w temacie szukam opony używki na przód w nietypowym rozmiarze 16.5.
mam dunlopy jakieś różne po 50 mogę oddać
ja mam 2 do oddania w posiadanie których wszedłem zupełnie nieświadomie. najwcześniej w sobotę mogę je wysłać...
Ja mam 1kpl goldentyre używany w super stanie przód jak nowy cena za kpl250zl
zaznaczę że nie szukam slicka, slicka mam w b. dobrym stanie więc jeśli kogos interesowała by zamiana to chętnie.
no to nie będziesz miał łatwo
no to nie będziesz miał łatwo
a nikt nie jeździ powiedzmy na deszczówkach na torze?
mam deszczową pirelke nieużywana oddam za 170 pln
deszczówki torowe też są bez homologacji więc jeśli chodzi o tematy prawne to na ulicy na deszczówce w obecności pana policjanta tak samo słabo jak na slicku
deszczówki torowe też są bez homologacji więc jeśli chodzi o tematy prawne to na ulicy na deszczówce w obecności pana policjanta tak samo słabo jak na slicku
w pizdu widze ze bedą kłopociki, zawsze lepiej z bieżnikiem niż slick póki nie zatrzyma władza.
Jestem bez szans w poszukiwaniu oponki z homologacją?
Ja tam latam na deszczówce z przodu tylko po ulicy i na razie na 2 kontrole policyjne to mi tylko papiren sprawdzali, pomimo głośnego wydechu, lapy tył led, lusterka pod kierą i lampek kuchennych z przodu :P
Nie wiem jak w dużych miastach ale u mnie to patrzą tylko czy mięso na oponie jeszcze jest :P
joł
raz patrzą innym razem nie patrzą, ale jak wjedzie w Ciebie Pani matizem na światłach to ubezpieczyciel i policja pogrożą paluszkiem i odszkodowanie pójdzie się pieprzyć bo jechałeś na niehomologowanych gumach
to mam ładnie pojechane, czy w ogóle w rozmiarze 16,5 występują z homologacją i wyjaśni mi ktoś sens istnienia takiego wynalazka? :/
16.5 " to typowo sportowe rozwiązanie dlatego nie ma opon z homologacją w tym rozmiarze.
może spróbuj się zamienić na forum.
p.s. połowa plastików w Polsce jeździ na "po torowych" oponach bez homologacji. przy zwykłej kontroli policjantowi nie będzie się chciało schylać żeby sprawdzić czy opony są dopuszczone do ruchu, ale jak ubezpieczyciel będzie musiał wypłacić kaskę za odszkodowanie to pofatyguję się żeby sprawdzić wszystko.
Szwinia i Bondek mają rację, ale co zrobić, gdy w pogoni za przyczepnością człowiek sięga po wety...
joł
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] oponę supermoto przód r. 16.5 husqvarna
Wygenerowano w 0.044 sekund, wykonano 77 zapytań