Odp: [K] Kolanko od silnika KTM lc4 640 05r
Nie wiem czy będzie pasować, wiem że to kolektor od starszego modelu. Silniki z HF chyba mają większą średnice(może się mylę).
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] Kolanko od silnika KTM lc4 640 05r
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie wiem czy będzie pasować, wiem że to kolektor od starszego modelu. Silniki z HF chyba mają większą średnice(może się mylę).
fuckers ciezka sprawa ...czyli bym musial sprawdzic srednice tej grubszej koncówki i porownac z tą jakoś...
może zapytaj w motowydechu za ile ci dorobią...
ok wyslalem zapytanie zobaczymy ile zawołają :)
ok 500zł z motowydechu koles powiedział wiec nie wiem czy sie opłaca ;/
Zrób coś niespotykanego w Polsce i zadzwoń do ASO zapytaj się ile za to chcą. Poza tym jeśli tamten koleś na Tobie wymusił (tak to zrozumiałem) to koszty nie grają roli.
Poza tym jak popatrzyłem na te schematy co Ci podesłałem to numer części zgadza się w modelach od 2004 do 2006. Nawet w SMC. Ale to nie jest wyrocznia.
Graja role wlasnie bo ja jakby to powiedziec na nie legalu jechałem :D wiec na swoj koszt musze zrobić...wiec tym taniej tym lepiej tylko oby pasowało a kolanko na 2 wydechy jednak sie rozni...
[url]http://moto.allegro.pl/ktm-lc4-640-czesci-2003-i1677123184.html[/url]
znalazlem jeszcze takie ale nie wiem czy to to ? :O
moze rysunek Ci sie na cos przyda ...
cena nowego "58605008000" to 876.56 zł
wlasnie tak myslalem ze to jednak ten :/ tylko szkoda ze tak drogo teraz taka uzywke trafic ;)
[url]http://cgi.ebay.co.uk/KTM-LC640-exhaust-front-pipes-/300569529321?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item45fb570be9[/url]
Ale które Ci potrzeba? Całość czy tylko ta krótsza część?
tylko ta krotsza co sie pogniotła na zdjeciu co wrzuciłem co jest na zewnatrz :)
No to według numeru części pasują od 2004 do 2006. Dzwoń do KTM i sie pytaj
nowe to z 850zl ;/
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] Kolanko od silnika KTM lc4 640 05r
Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 78 zapytań