Odp: Co kupic? +/- 20k PLN
Kupuj 690 smc :P
Kupuj 690 SMC bo Bartek chce Sebową Crf'ę xD :P
Beast mode: ON
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Co kupic? +/- 20k PLN
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kupuj 690 smc :P
Kupuj 690 SMC bo Bartek chce Sebową Crf'ę xD :P
Jutro sie wyjaśni, czy jest mi bliżej do nowego moto czynie . ( mam rozmowe w może przyszłj pracy )
Sorry za offtopa . Zrobisz co ze chcesz, jedną honde mi ktoś kiedyś sprzatną wiec teraz pewnie też tak będzie , takie życie :)
Bartek!!
Nie graj na emocjach, nie mam serca z kamienia :(
Kupuj kata albo crf ALE NIE SEBY :)
Bo już nikogo nie będę miał do pojeżdżenia " wszyscy przesiedli się na wyższy poziom"
Kurna no bez sensu jest bym trzymał moto i latał na nim 5 razy w miesiącu.
Bez sensu jest gdy muszę chłopców namawiać na latanie. Do tego ich latanie jest uzależnione od widzimisię ich kobiet... dostana pozwolenie a może nie :mad:
Powracając do CRFy dodam że jeżdżę na motulu, olej zmieniany co 400 km. :)
No tutaj musze sie zgodzić z Sebastianem , nie doceniacie tego co macie . Co chwila ktoś nowy pojawia sie z Wawy i głoś po każdym ginie poczekalni , nie rozumiem tego ...
Człowiek lata sam , marzy mu sie , żeby ktoś wreszcie pojawił sie na supermoto w miescie , a wy co ? Wstyd
Bartek to moja codzienność tylko to mi pozostało żeby mój kolega kupił teraz kata to razem z nim polatam Dobra koniec oftopa sry
Przykre jest to , że jedyną okazją do latania jest spotkanie 300 km od domu hehe . Ja sie będe starał być bo ... lubie zapierdalac .
Wracając jeszcze do latania w miescie , to troche sie pożale , lataliśmy z Bartkiem (Bartolinim76) , ale rozwalił sobie kolano pod czas jazdy , wczoraj latałem z kumplem od takiej samej DR jak moja , niestety padł mu uszczelniacz na wałku zdawczym , na koniec jeszcze mi pękła iglica . Nie chce mi sie liczyć ilu w samym 2011 roku doszło ludzi ze stolicy na forum , ale jest to kilka miesięcznie . No i co sie z wami dzieje znikacie ? Po co wam te konta , żeby sie przywitac i zdjecie moto pokazać bez sensu ku*wa ... i można mówić , ze pie*ole na forum bezsensowne posty , ale w tym sezonie zrobiłem już 2700 km kręcąc sie po okolicy i raz będąc w Sulejowie , a wy sie nie możecie ustawić ...
Sorry panowie mody za spam ...
Honda CRF450 - szaleństwo na krótkich odległościach + tor sm, mx i enduro
Ducati Hypermotard 1100 - miasto, dalsze wyjazdy + szybsze tory
KTM 690 SMC - wszystko co powyższe ;)
KTM da sobie rade nawet na codziennych dojazdach do pracy, do tego ma gwarancje i będzie tańszy w utrzymaniu niż pozostałe.
Mozna zamknąć temat :D
Co do tej taniości utrzymania Kata... wiem Moto że cierpisz na bardzo ciężką chorobę zwaną "tylko kat" ale z tymi kosztami utrzymania absolutnie się nie zgodzę.
Dostępność części i nowych i używanych do CRFy jest naprawdę duża.
W tej chwili wpisałem na allegro KTM 690 SMC i pojawiło się 11 ogłoszeń w dziale części. (słownie jedenaście) 5 ogłoszeń klocki, akumulator, kierownica (to pewnie do wyszukiwarki) i coś tam jeszcze.
Wystukując to samo z zapytaniem CRFa 450 pojawia się 11 ale stron :D :D
Zgodzę się że nie jest to moto do latania na częste wycieczki... chociaż raz na jakiś czas spokojnie można ;)
Zresztą każdy chwali to co najlepiej zna :)
zgodzić się musisz że CRFa to wyjątkowa prostota. ;)
Service co 4500 mil a nie co 200 musi być tańszy :D (nie wspominam juz ze crf potrzebuje remont gdy smc dopiero sprawdza sie zawory)
Fakt ze pomarańczowa choroba pewnie nie pozwala mi myśleć racjonalnie ale w UK ceny części KTM w servisach sa bardzo niskie, miałem wcześniej Japończyka i nie ma porównania.
To forum SM wiec pewnie powinniśmy chłopakowi inaczej doradzić ;)
Honda CRF450 - prawdziwe SM (każdy musi takim pojeździć żeby wiedział o co chodzi)
KTM 690 SMC - supermoto
Ducati Hypermotard 1100 - nie supermoto
dukeSebo podeslij mi prosze wiecej info na PW na temat tej CRFki
Wiadomość wysłana. :)
eee, za dwie dychy to moze i rmz bede mial :D 2 sztuki ;)
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Co kupic? +/- 20k PLN
Wygenerowano w 0.045 sekund, wykonano 62 zapytań