1

Temat: KTM LC4 640 SUPERMOTO PRESTIGE RACING 2004 z Katowic

[url]http://allegro.pl/ktm-lc4-640-supermoto-prestige-racing-2004-i1651692131.html[/url]

Nie wiedziałem gdzie wstawić tą wiadomość bo nie jestem na szczęście posiadaczem tego motocykla, ale chciał bym tylko OSTRZEC wszystkich zainteresowanych tym moto! Wczoraj po zapewnieniach sprzedawcy o nie nagannym stanie tego motocykla wybraliśmy się z zamiarem jego zakupu z Olsztyna do Katowic, czyli ok 500 km w jedna stronę! Sprzedawca to zwykły oszust który ma nadzieję że uda mu się sprzedać motocykl po poważnym dzwonie! Z silnika cieknie jak ze świni licznik wraz z lampą zmieniany do tego warto wspomnieć o zachęcająco małym przebiegu, który jest co najmniej kilka razy większy! Rama (główka) malowana, chłodnica porządnie wgięta, felga z tyłu ma wybrzuszenie, plastiki zostały zgrzewane pomalowane oraz oklejone maskującą okleiną, biegi bynajmniej według mnie nie chodziły precyzyjnie jak w moim LC4. Sprzedawca po dość sporej dawce konkretnych pytań sam już się motał i nie wiedział co mówić. No nic nie będę się rozpisywał ja pojechałem tylko jako pomocnik w zakupie mam nadzieję że kolega Walec dla którego miał być ten oto motocykl doda coś od siebie bo to jednak on głównie został oszukany.

2

Odp: KTM LC4 640 SUPERMOTO PRESTIGE RACING 2004 z Katowic

ooo proszę było typa poprostu za*ebać :/

ale pocieszające jest że liczba SM w OL rośnie :)

Mikosza wybierasz się jutro po 20 na terror ? będą 2 LC4, mój Duke, może husqa, i yamaha xt 600 - także spora ekipa do polatania :)

3

W w związku że na forum znjaduje się sporo wiedzących o tych motorach więcej niż ja to mam pytanie właśnie do motoru z tej aukcji. Skąd u niego takie prrzednie światła? To przekładka z adventure? Miał ktoś może z taką do czynienia? Może jakaś instrukcja obsługi?

4

ta czacha to na 100% jakaś uniwersalka za 200ziko standard jak ktoś się bawi w "upiększanie" lub po dzwonie kompletuje po taniości....

5

dziękować za odpowiedź :) Ale muszę przyznać że wygląda to całkiem fajnie. Pozdrawiam