1

Temat: crashpady/slidery do Husqvarny SM jakie?

Witam, a więc planuje założyć crashpady(czy jak to niektórzy nazywają slidery) do Huskiego, mam w planie załozyć z przodu na końcu lagi, z tylu na wahaczu no i na końcu kierownicy (tutaj jeszcze pomyśle bo mam handbary więc po części spełniają swoją rolę). Czy zakładał ktoś kiedyś do swojego SM takie rzeczy? nie wiele takich fantów jest na allegro a może komuś udało się spasować od ściga?
pozdrawiam

2

Odp: crashpady/slidery do Husqvarny SM jakie?

ja sobie sam  z wymiarowałem jakiej mają być długości głębokości itd i koleś mi zrobił

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

3

Ponczo napisał/a:

ja sobie sam  z wymiarowałem jakiej mają być długości głębokości itd i koleś mi zrobił

+1

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

4

Ponczo napisał/a:

jak znajdziesz chwile podeślesz mi zdjęcie jak to u Ciebie wygląda?

5

[url]http://moto.allegro.pl/suzuki-drz-400-crash-pad-pady-promocja-i1658293728.html[/url]   jak coś masz tu link ten gościu mi robił crshpady do mojej dr-z  masz tu zdjęcia jak wyglądają " oczywiście na moim moto :D "   od razu z kontaktem do niego

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

6

Musisz sobie załatwić gdzieś kawałek teflonu i dać do tokarza, zrobi ci crashe jakie sobie wymarzysz. Ja tak robiłem :D

EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250

7

moj kumpel ma zrobione i gotowe. sam tłucze z telfonu na tokarce

mozna odebrac w czwartek na treningu albo na priva kontakt do niego

"Jak dla mnie możesz sobie ich k**** kupić nawet 15 i żadnego nie umieć odpalić"