Odp: GoPro
nareshcie...
R1
www.youtube.com/ranger88z
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » GoPro
Strony Poprzednia 1 … 22 23 24 25 26 … 85 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
nareshcie...
Kiedy możemy spodziewać się naszych przesyłek w domach?
Pewnie koniec tygodnia, czwartek - piątek.
Przyjszło goł pro... ide obadać... ;)
jeb... listonosz :D jak nie zdarzy na dzisiejszy trening to mu nogi z dupy..... xD
Właśnie przyczołgał się listonosz z paczką :D Dzięki Skotniol!
Do mnie również :D:D jeb... upiekło mu się! :P Skotniol wielkie dzięki :)
Ja też już mam, dzięki :D
Wszystko (narazie) :] gra i trąbi! podzięx skoti ;)
I tak oto dzisiaj goł proł uwieczniła kilka gleb z dzisiejszego treningu :P
Ja też ostatnio zamówiłem go pro plus pare uchwytów i dodatkowa bateria ze stronki gopro.com ,przesyłka trwała 14 dni z tym ze ja jestem obecnie w Afganistanie,dzisiaj ją rozpracowywałem jak bede wracał do polski to pewnie jeszcze cos bede zamawiał wiec jak bedziecie chcieli jakieś gadzety to piszcie, jedyny minus ze czas oczekiwania bedzie dosc długi około miesiąca.Na prawde fajna kamerka zastanawiałem sie nad kupnem contoura ale jednak go pro to go pro.
Ps. Raczek fajne foty :)
Test nr1 oblany, źle ustawiłem :D
Szkoda, jakbym miał dobrze to bym nagrał jak auta przejechały na grubość lakieru między sobą :D
R5 ? :) Niezła fota :D
Jak by ktos słabo szprechał po murzyńsku :)
[url]http://www.goprocamera.pl/instrukcja_gopro_pl.pdf[/url]
Ja jeszcze nie miałem sposobnosci polatac i tak sobie rozkminialem tylko ta kamerke... no i musze o cos zapytac... Czy to co jest w standardowym zestawie posluzy jako mocowanie na kask? Czyt. wystarczy na kask przykleic jedna (pewnie ta zalamana) podstawke no i dopierd... te przedluzki do kamery i ma byc GI...? Szczerze to nie wyglada mi to na system trzymania na kasku, ktory mialby ogarniac jakies powanziejsze speedy... ale to moga byc tylko pozory dlatego pytam. pzdr
Strony Poprzednia 1 … 22 23 24 25 26 … 85 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » GoPro
Wygenerowano w 0.077 sekund, wykonano 68 zapytań