16

Odp: licencja

hmmm czyli te 150zl za start czy ile tam jest to juz jest ze zniżka klubowa czy bez?

17 Ostatnio edytowany przez ciechu (2010-04-23 22:56:03)

cross napisał/a:

za co te 90 zł sie płąci ?

90zł za licencję! - poczytaj załączniki do regulaminu na stronie PZM.
50zł za certyfikat.
Później opłacasz już tylko 80+40zł co roku za licencję, a certyfikat masz ważny bez corocznych opłat na zawsze.

P_anowie
Z_abijajacy
M_arzenia

18

Czy ktoś w tym sezonie ubiegał się o licencję B?? Ja muszę w końcu wysłać formularz który dostałem w Poznaniu, jak to jest w przypadku gdy jestem NIEZRZESZONY ? Rozgryzł ktoś ten załącznik nr. 3? [url]http://www.pzm.pl/motocykle_regulaminy/Supermoto[/url]

Trzeba potwierdzać dane przez PZM? Trzeba uzyskać podpis lekarza czy wystarczy ksero książeczki zdrowia( uwierzytelniona przez kogo?) Gdzie to wysłać?

Jak ktoś to robił nie dawno to proszę o info. Dzięki

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

19

Ja to zrobiłem tak- pojechałem do ZO PZM w Gdańsku, oddałem kwity z egzaminu, Pani zamiast klubu potwierdziła moje dane, dałem 2 zdjęcia i ksero książeczki zdrowia, i miła Pani wysłała wszystko do Warszawy a za 2 dni miałem wszystko w domu - pocztą polską.

Rozwiewając domysły :) - Licznik nie zeruje się co roku - jak wystartowałeś 2x w 2010 to w 2011 już nie możesz bez licencji.

Pieniądze (90zł) należy wysłać na konto

ZG PZM w Kredyt Bank S.A. IV O/Warszawa nr konta 35 1500 1777 1217 7001 1143 0000

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

20

W tamtym roku jechałem 2 pierwsze rundy tak samo w tym, bez licencji.

Dzwoniłem do ZO PZM we Wrocławiu powiedział że wszystko po kserują i wyślą ;)

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

21

a mi powiedzieli, że mam zdawać egzamin i przymkną oko ale w regulaminie napisane jest, że 2 rundy są bez licencji.

1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

22

Bart03 napisał/a:

Czy ktoś w tym sezonie ubiegał się o licencję B?? Ja muszę w końcu wysłać formularz który dostałem w Poznaniu, jak to jest w przypadku gdy jestem NIEZRZESZONY ? Rozgryzł ktoś ten załącznik nr. 3? [url]http://www.pzm.pl/motocykle_regulaminy/Supermoto[/url]

Trzeba potwierdzać dane przez PZM? Trzeba uzyskać podpis lekarza czy wystarczy ksero książeczki zdrowia( uwierzytelniona przez kogo?) Gdzie to wysłać?

dzwon do PZMu do Warszawy ,na Kazimierzowskiej siedziba głowna, poproś Pana Woźniaka, gość od licencji i wypytaj typa co i jak, grzeczny chłopaczyna jest wiec problemów robić Ci nie bedzie

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

23

Franz napisał/a:
Bart03 napisał/a:

dzwon do PZMu do Warszawy ,na Kazimierzowskiej siedziba głowna, poproś Pana Woźniaka, gość od licencji i wypytaj typa co i jak, grzeczny chłopaczyna jest wiec problemów robić Ci nie bedzie

Już wróciłem z  oddziału PZM we Wrocławiu, zabrał protokół z egzaminu i załączniki 2 zdjęcia(chciał 3 nie wiem po co) dałem również KARTĘ ZDROWIA SPORTOWCA- wszystkie aktualne badania itp. a on mi mówi że z taką kartą to nie dopuszczą mnie do zawodów gdy będę startował z licencją, podobno mam kupić książeczkę zdrowia sportowca i te same informacje które są na karcie przepisać i znowu pójść płacić lekarzowi za podpis!? Słyszeliście o czymś takim ? Jakaś głupota, na karcie mam tak samo wszystkie informację!

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

24

skoro mnie w Poznaniu dopuścili z karta to do końca roku też Cię dopuszczą :) a jak zabrali 3 zdjęcia to Ci jedno odeślą tak jak mi :)

25

Ja po Gostyniu wysłałem listownie wszystkie kartki z egzaminu, z dwoma zdjęciami, skserowaną książeczką lekarską i dowodem wpłaty 90pln za licencje i po paru dniach odesłali mi listownie certyfikat wraz z licencją i w Poznaniu nic nie mówili jak dawałem tą papierową książeczkę lekarską...

Aprilia SXV 450 #3

26

Mi powiedzieli że płacę na miejscu u nich- przy odbiorze. Mają się odezwać za 2 dni

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88