Odp: II Runda PP i MP Poznań
To będzie nas przynajmniej dwóch.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » II Runda PP i MP Poznań
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 14 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
To będzie nas przynajmniej dwóch.
[url]https://picasaweb.google.com/tabaczynska.aga/Zawody?authkey=Gv1sRgCKva35_VmM38NA#[/url]
Niestety mogłem siedziec tylko na trybunach i to tylko do 11 ale fotki jakieś tam są :)
Wrzuciłem już wyniki z S1, OPEN, Otwartej i 250 na [url]http://zawody.supermoto.pl[/url]
Gratuluję wszystkim kotom i kocurom!
Gdyby coś się nie zgadzało dajcie znać :-)
PS. Cały Automobilklub Wielkopolski to największe kasztany (nie piszę oczywiście o zawodnikach ;-)). Mam nadzieję że to ostatnia runda SM na tym obiekcie pod rządami tych kretynów.
Jest sprawa która po dzisiejszej rundzie ''nurtuje'' wielu:
Stoisz na starcie zapalają się czerwone światła, pełna gotowość do startu i wiadomo każdy opiera się nogą, wychylony maksymalnie w przód i kurde wiadomo że możesz się potoczyć do przodu te 10cm.
Dla sędziów to jest już FALSTART! Mowa nie o ruszeniu przedwcześnie tylko zwykłym ruchu motocykla w przód którego się nie czuje! Przekroczysz tą swoją linię kredą pisaną i już falstart +20.
Dzięki :) Właśnie po to walczyłem z Tegmą do samej mety żebyście mi zabrali jedno miejsce!!!!
Poziom sędziów niczym w MISTRZOSTWACH ŚWIATA!
PS. Cały Automobilklub Wielkopolski to największe kasztany (nie piszę oczywiście o zawodnikach ;-)). Mam nadzieję że to ostatnia runda SM na tym obiekcie pod rządami tych kretynów.
to wszyscy wiedzą od dawna :/
a co konkretnie tym razem?
jakubek napisał/a:PS. Cały Automobilklub Wielkopolski to największe kasztany (nie piszę oczywiście o zawodnikach ;-)). Mam nadzieję że to ostatnia runda SM na tym obiekcie pod rządami tych kretynów.
to wszyscy wiedzą od dawna :/
a co konkretnie tym razem?
całokształt!!!
Kolory numerów nie te, tła nie te. Odbiór techniczny po 10 minut od łba. Nie wysłana deklaracja na czas +50zł. Nie narzekam na teren bo dalo sie jechać ale sądząc po jakości to przygotowanie 0%. Ogólnie więcej stroszenia piórek niż sensownych działań.
przygotowanie 0%. Ogólnie więcej stroszenia piórek niż sensownych działań.
OOOOOOO to to potrafią najlepiej :)
Powiem wam tak przepisy się zmienily jakieś 3 4 lata temu. Kiedyś za falstart uznane był przekroczenie swojej lini startowen natomiast teraz za falstart uważa się każdy ruch motocykla.
Bart - Ważne, że mieliśmy mega zabawę :) Ostatnie 2 okrążenia były mega :)
Co do odbioru - muszę to wszystko przemyśleć, ale pierwsze wrażenie to żenada...no ale skoro sprzedali z 40 numerów po 22,5 to sie oplaca... a skoro sie tak trzymaja regulaminu to gdzie regulaminowa hopa ?? ehhh - ale i tak było zajebiście :) mega fajnie spotkać mega fajną ekipę :) poscigać się, pobawić, pogadać...
jakub nie narzekaj... i tak jesteś...wielki hehe:D
dopiero wróciłem zje...ny jestem mega wiec nie bede sie rozpisywał,
Super było sie poganiać, pogadać, wypić po pare piw w nocy na torze i tego nam nikt nie zabierze :)
no ale fajans jaki robi Automobilklub Wielkopolski no to pojęcie ludzkie przechodzi...
pomijam juz teren nad którym spinaliśmy sie tu na forum dwa tygodnie a który był beznadziejny (a hopa to była raczej wydma jak to słusznie nazwał Crazy) ale beszczelność organizatorów przy odbiorach technicznych, tym cyrku z numerkami, tłami itd, a wcześniej z zapisami i goleniem +50pln do ceny standardowej ,to naprawdę przesada ...
ps.Dragilla dzieki za pomoc przy zmianie opony, Senso dolecz te poobijane nogi :)
kur.. ... czy naprawdę sekcji terenowej nie może ułożyć ktoś kto chociaż raz sierdził na sm i wie mniej wieciej o co chodzi? co to było!? teren jest super, chopa, banda nie jedna a oni na łatwiznę wytyczyli trasę na mapie i k***a zajebiście supermoto mamy. kasztany bez pojęcia, dziadki którym się wydaje, ze jak troszkę nas w pole wpuszcza to już super moto jest , takie możliwości maja terenu opór tylko ktoś by się przydał co sm ogarnia. wiem, wróciłem parę piw wypiłem... fajnie było ale miało buc fajniej pozdrawiam wszystkich startujących.
***Trochę Ci interpunkcje poprawiłem, aby nie trzeba było na jednym wdechu czytać ;)
Crazy
Gratulacje dla wszystkich startujących.
Crazy, Maniek respekt - naprawdę grubo było!
Miło było poznać kolejnych forumowiczów.
A w linku poniżej parę moich (nie najlepszych) fotek:
[url]http://s214.photobucket.com/albums/cc48/gierwi/Poznan%205062011/#!cpZZ1QQtppZZ20[/url]
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 14 15 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » II Runda PP i MP Poznań
Wygenerowano w 0.053 sekund, wykonano 75 zapytań