1

Temat: [S] yamaha tt600 SM 1997r.

[url]http://otomoto.pl/yamaha-tt-tt600-supermoto-sm-nx-xt-xr-M2654064.html[/url]

Sprzedam TT600 , supermoto wersja z rozrusznikiem elektrycznym, koła Exel, zawieszenie przód upside-down , tył wahacz aluminiowy, opona przednia nowa tylna ostatni sezon, napęd jeszcze ok.
tydzień temu duży serwis- wymienione uszczelniacze lag i oleje wszystkie, nowy regulator napięcia, łożyska koła tył i kolumny kierowniczej, gumy zabieraka, brak wycieków! , motocykl bardzo głośny. zarejestrowany - można śmigać bez problemu.
Motocykl rewelacyjnie się prowadzi , ma kilka zadrapań jak to supermoto.
zapraszam do obejrzenia - możliwość przejechania się tylko przy depozycie pieniężnym o równowartości motocykla, zwracam zaraz po przejażdżce.
Więcej informacji udzielę telefonicznie nr. 501 613 730
45KM

cena 7000 do negocjacji
warszawa - ząbki

Yamaha XT 600TT e noisemaker... - rozbita noga i motur
Masz problem z TDI - zapraszam - diagnostyka, naprawy, chiptuning www.VAG-serwis.pl

2

Odp: [S] yamaha tt600 SM 1997r.

napisz do użytkownika Matysek on właśnie teraz szuka czegoś bezobsługowego i w tym przedziale cenowym :)

3

kuźwa fajna ta TT...

Kula daje fula :D 

http://www.youtube.com/watch?v=FdCnQNuojUw

4

swoją drogą ile ona waży ? bo wygląda jakby była o masie simsona  :cool:

5

jeżeli to Belgarda to coś koło 130-135 kg ;)

Kula daje fula :D 

http://www.youtube.com/watch?v=FdCnQNuojUw

6

to moje pierwsze moto. nie mam aż takiej wiedzy technicznej jak Wy ale staram się o nią dbać jak najlepiej. powiedzieli mi przy zakupie że tu się nie robi z niej remontów i tylko trzeba dbać aby był olej w zbiorniczku (właściwy stan) i będzie śmigać. sprzedaję tylko dlatego że mam już kaskę odłożoną na coś nowszego z większą dostępnością części tuningowych jak większa tarcza itp. (prawdopodobnie DRZ) - do TT'ki nawet adaptera nie mogłem znaleźć żeby dać większą tarczę z przodu albo słabo szukałem.

nie treningowałem się nigdy z chłopakami z powodu braku czasu. moto tylko śmigałem do pracy - codziennie ok 20km tylko po mieście.
raz mi tylko stracił ładowanie i stanąłem na środku drogi (wymieniony regulator na japoński zamiennik) i raz pękła fajka od świecy (3 dni po wymianie regulatora) więc wymieniłem od razu ze świecą.

jeżdżona na Motulu, pali na zawołanie z rozrusznika, niedługo tarcza przednia będzie do wymiany ale już nie robię jej bo chce sprzedać.

na pełnym baku robię do 150km nie licząć rezerwy.

w razie coś to pytać - może będę umiał odpowiedzieć ... :)

Masz problem z TDI - zapraszam - diagnostyka, naprawy, chiptuning www.VAG-serwis.pl

7

stary ale jary , a ile wchodzi do baku ?

8

wczoraj tankowałem to prawie 9L weszło - pewnie cały zbiornik ma te 10L