136

Odp: II Runda PP i MP Poznań

skad ty sie Tegma urwales? Oczywiscie ze bezplatne. Ma bys duzy namiot dla wszystkich zawodnikow oraz karnet na obiad. A dla dwoch pierwszych z kazdej godziny treningu bedzie masaz w wersji pelnej.

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

137

[url]http://www.aw.poznan.pl/imprezy2011/20110605-06skutery/index.html[/url]    NIESTETY PŁATNE :(

138

tegma napisał/a:

płatne- bezpłatne ?? mam nadzieję, że ta druga opcja :)

Podobno 8,45 PLN za okrążenie  ;)

P_anowie
Z_abijajacy
M_arzenia

139

70zł/ trening

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

140

DODZWONIŁEM SIĘ DO KIEROWNIKA TORU ''POZNAŃ'' TRENING ODBĘDZIE SIĘ między 14:00-17:00 koszt nieznany!?
(Trzeba dzwonić jutro do sekretariatu od 7:00)

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

141

ma ktoś numer do tych przyczep campingowych co na tor można zamówić

142

Dragilla ma namiar,
dla nas zamówił 3 osobową za kompletnie śmieszne pieniądze

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

143

Bart03 napisał/a:

DODZWONIŁEM SIĘ DO KIEROWNIKA TORU ''POZNAŃ'' TRENING ODBĘDZIE SIĘ między 14:00-17:00 koszt nieznany!?
(Trzeba dzwonić jutro do sekretariatu od 7:00)

Ach ten kraj ... ja rozmawiałem z Przemkiem Mijalskim i mówił, że koszt to 70 :)

Franz, Dragilla - już was widzę na drugi dzień na zawodach po nocy w przyczepce ... zimno, wilgotno, i krata piw- na głowę :)

1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

144

dragilla napisał/a:

Odnośnie noclegu, to jest jeszcze jedna opcja, z której ja nie omieszkam skorzystać, a mianowicie przyczepy campingowe.
Jest gość, który takowe dowozi na tor. Dla przykładu ja wziąłem przyczepkę 3-osobową dla mnie, franza i daniela. Wychodzi 130 pln (80 dowód + 50 za dobę za przyczepkę).
Podaję kontakt do kolesława: Krzysztof Skorupa, 60217684

...

Łukasz "Dragilla" Sacha #17

145

tegma napisał/a:

krata piw- na głowę :)

Sportowcy przecież nie piją  ;) a szczególnie przed zawodami - traktowane jest to jako doping  :D

P_anowie
Z_abijajacy
M_arzenia

146

Wczoraj otrzymałem info od Raf-24 Tor dostał homologacje na nową nitke. Trasa będzie szła tak jak pisałem. Przy tych warunkach jest to chyba najlepsza opcja.

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

147

ruszam :) ready to race !!

148

Czyli o ktorej zaczynają sie pierwszy wyscig?

Husqy SMR-R 450

149

O 13.00. Tu masz regulamin i na końcu ramy czasowe zawodów.
[url]http://www.pzm.pl/userfiles/2011-pliki/motocykle/supermoto/regulaminy/Regulaminy_uzupelniajace/Poznan/RU_II_runda_Pucharu_Polski_Supermoto_Poznan_2011.pdf[/url]

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

150

Ok dzieki, ja niestety bede tylko na widowni;)

Husqy SMR-R 450