Odp: Otwarty Puchar Lubelszczyzny 2011
Następna runda w Lublinie za miesiąc "26.06.2011 R. TOR LUBLIN AUTOMOBILKLUB LUBELSKI"
SM...I'll be back!!!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Otwarty Puchar Lubelszczyzny 2011
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 9 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Następna runda w Lublinie za miesiąc "26.06.2011 R. TOR LUBLIN AUTOMOBILKLUB LUBELSKI"
Fotki z wczoraj:
[url]https://picasaweb.google.com/t.bramson/2RundaOtwartegoPucharuLubelszczyzny#[/url] (kiepska jakość)
[url]http://www.farmapomyslow.pl/2runda_lublin.zip[/url] (dobra jakość)
spoko foteczki :)
A zapisał ktoś kiedy ta relacja w tvn i w którym tvn? Napiszcie tu, niech wszyscy których nie było obejrzą sobie w Tubie co przegapili :)
A zapisał ktoś kiedy ta relacja w tvn i w którym tvn? Napiszcie tu, niech wszyscy których nie było obejrzą sobie w Tubie co przegapili :)
tvn turbo 27-06 o 21szej
jakoś chyba tak mówiła ta dupeczka z tvn-u co chciała przechwycić nasze rękawiczki :)
Mam nadzieje że podobnie bedzie w Biłgoraju ......W Lublinie po prostu cisnienie było dla każdego....Pomózcie co zrobić żeby podzielić supermoto bo 20 motorków na naszym torze to rzeż......
Szubi jeździsz coś troche w biłgoraju? mi ostatnio ciężko się wbić na tor bo zawsze jakieś problemy kierownictwo autodromu ma ;/
To fakt że trochę pogoda i TVN Turbo rozciągnął impreze ale zabawa była cudna.
Mam nadzieje ze wszyscy skorzystali z obiadku zawodniczego :) ( bo parę widziałem nie ruszonych)
ja nie jadłem bo mój SMC ma już sporą nadwagę hehe
Mam nadzieje że podobnie bedzie w Biłgoraju ......W Lublinie po prostu cisnienie było dla każdego....Pomózcie co zrobić żeby podzielić supermoto bo 20 motorków na naszym torze to rzeż......
bez przesady w Gostyniu na torze o 1/3 krótszym jechało 32 szt i sie jakoś dało jeszcze nie ten moment żeby wprowadzać limity :) poza tym widziałem że przewidujecie limit 14 zgłoszeń do SM więc nie wiem w czym problem , :)
jeśli faktycznie organizatorzy nie chcą żeby na raz jechało więcej niż 10 motocykli, to zamiast ograniczać liczbę zgłoszeń powinni zrobić dwa biegi z których 5ciu najszybszych pojechało by w 3cim biegu finałowym.
zobacz fotki
kto pierwszy bo słabo chyba widze ?
senso
a bez licencji franc był pierwszy
No proszę ja chłopaki ładnie chodzą ;-)
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 9 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Otwarty Puchar Lubelszczyzny 2011
Wygenerowano w 0.043 sekund, wykonano 83 zapytań