Temat: Sprzedam Honda HM CRF 450 supermoto, 2006r, zarejestrowana w PL!!!
Sprzedam bardzo rzadki model Honda HM CRF 450 supermoto.
Honda posiada kartę pojazdu, dowód rejestracyjny, ważny przegląd techniczny do 22.08.2011 i jest dopuszczona do ruchu na dwie osoby.
Rok produkcji: 16.06.2006
Data pierwszej rejestracji: 01.08.2008
Pojemność: 449ccm
Moc: 60KM
Felgi: komplet cross z b.d. bieżnikiem oraz komplet supermoto czarne felgi Excel Rim Takasago z prawie nowymi oponami (wartość kół supermoto około 3000zł)
Tłumik: LeoVince X3 (cena 1500zł)
Motocykl jest w bardzo dobrym stanie. Bardzo o niego dbałem. Obecnie z racji tego, że miałem operację kręgosłupa nie mogę już jeździć na motocyklach i z bólem serca muszę ją sprzedać. Jedyne co obecnie mogę to się na nią patrzeć jak stoi w garażu ;-)
Honda posiada dwa komplety plastików, tj. oryginalne malowanie Hondy oraz całkiem nowy komplet czarnych plastików.
Dodatkowo sprzedaję ją z dwoma kompletami kół; cross oraz supermoto na pięknych felgach Excel Rim Takasago z prawie nowymi oponami.
Motocykl był mało jeżdżony, ponieważ nie miałem na to po prostu czasu.
W związku z tym od ostatniego serwisu, w ramach którego został wymienionych łańcuszek rozrządu, uszczelki, tłok, oleje, itp. przejechał może z 5 motogodzin.
Jeżeli ktoś będzie chciał kupić motor bez felg supermoto cena wynosi 11.700 (do negocjacji).
Telefon: 662 035 260 lub mail: pg@gtis.pl
PROSZĘ PRZESYŁAĆ OFERTY CENOWE - ROZWAŻĘ NAJLEPSZĄ !
Link do aukcji allegro, gdzie są zamieszczone zdjęcia: [url]http://allegro.pl/honda-hm-crf-450-supermoto-zarejestrowana-w-pl-i1640817489.html[/url]