Odp: GoPro
Przerabialem to. Pociesze was. Ja czekalem 1,5 miesiaca :) Radze uzbroic sie w cierpliwosc.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » GoPro
Strony Poprzednia 1 … 21 22 23 24 25 … 85 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Przerabialem to. Pociesze was. Ja czekalem 1,5 miesiaca :) Radze uzbroic sie w cierpliwosc.
widzę że Raczek mnie uprzedził z odpowiedzią :)
na tą chwilę mogę napisać tyle samo co Raczek, cały czwartek próbowałem się dodzwonić do nich i echo nikt nie odbierał dopiero w piątek popołudniu do mnie oddzwonili z wiadomością że producent poleciał w kulki i wysłał im dopiero w środę towar
zamówienie oraz przelew wysłałem do goprocamera 19.05 ;/ mam nadzieję że do przyszłego tygodnia będzie już wszystko u nich i wyślą kompletne zamówienie.
pozdr
jakby ktoś poszukiwał jeszcze, to u mnie od ręki ;)
[url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1641081424[/url]
jakby ktoś poszukiwał jeszcze, to u mnie od ręki ;)
[url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1641081424[/url]
Na części pewnie nie chcesz sprzedać co ?
strzasznie drogo kolego. Za te 1000zl moge kazdemu sprowadzic nowa kamerke ale w wersji motosport ktora rowniez mozna zamontowac do kasku bez dokupywania mocowan.
widzę że Raczek mnie uprzedził z odpowiedzią :)
na tą chwilę mogę napisać tyle samo co Raczek, cały czwartek próbowałem się dodzwonić do nich i echo nikt nie odbierał dopiero w piątek popołudniu do mnie oddzwonili z wiadomością że producent poleciał w kulki i wysłał im dopiero w środę towar
zamówienie oraz przelew wysłałem do goprocamera 19.05 ;/ mam nadzieję że do przyszłego tygodnia będzie już wszystko u nich i wyślą kompletne zamówienie.
pozdr
A już myślałem, że ta firma poprawiła się a tu gdzie tam...nadal lipa skoro wszystko to tak długo trwa :(
W poście #18 znajduje się moja opinia o goprocamera. Tanio ale długo się czeka. No cóż jakieś nowe info ws. zamówienia??
No cóż jakieś nowe info ws. zamówienia??
wczoraj rozmawiałem z nimi i niby na 100% mają pewne info że kamery mają być jutro o 15 u nich
co do goprocamera kiedyś u nich zamawiałem i nie było takich jaj jak tym razem ;/
pozdr
i jak? wiadomo coś?
Info sprzed 5min:
goprocmera.pl
Dzień dobry,
|12:54:33 dzisiaj będzie kurier koło 15tej
mają paczki wysyłać dzisiaj, najpóźniej jutro jak to dostaną.... jak będzie to się okaże ;/
trzymamy kciuki ;x
informacja z 17:00 kamery dotarły do nich, jutro będą wysyłać do mnie
ło matko chyba na msze dam :P :P
informacja z 17:00 kamery dotarły do nich, jutro będą wysyłać do mnie
I jak dostałeś paczkę od goprocamera?
Dzisiaj ok 12 paczka dotarła do skotniol'a ;)
tak w końcu dotarły zaraz się biorę za przepakowanie i wysyłkę
pozdr
Strony Poprzednia 1 … 21 22 23 24 25 … 85 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » GoPro
Wygenerowano w 0.068 sekund, wykonano 57 zapytań