1

Temat: Zaślepka czujnika luzu DRZ400

Ma ktoś może na zbyciu zaślepkę w miejsce czujnika luzu znajdującego się za dźwignią zmiany biegów?
Ewentualnie może ktoś chce się zamienić - zaślepka za czujnik luzu:)

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

2

Odp: Zaślepka czujnika luzu DRZ400

Walczysz o każdy gram?  :lol:

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

3

gierwi napisał/a:

Walczysz o każdy gram?  :lol:

bez komentarza... :P

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

4

Myślałem żeby do mojej E zapodać czujnik luzu ale to dopiero jak zmienię licznik na jakiś bardziej wypasiony. Bo jak na razie to mam tylko prędkość i to w MPH :D

5

Widzisz licznik miałem oryginalny ale w E to byś się troszkę namęczył aby go podłączyć:)

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD

6

licznik posiadam oryginał
czujnik luzu tez mam
zaślepka też się znajdzie

czekam na rozsądne propozycje

sprzedam części :
DRZ 400 , KTM EXC 400 / 520 / 525
zamienię koła enduro na koła SM
gg 6777220

7

hacker33 napisał/a:

Widzisz licznik miałem oryginalny ale w E to byś się troszkę namęczył aby go podłączyć:)

Dlatego kombinuję wsadzić uniwersalny budzik typu ,,kalkulator". Tylko na razie oszczędzam na koła SM i jakiegoś motomastera/beringera :D

8

Landryss25 napisał/a:

Dlatego kombinuję wsadzić uniwersalny budzik typu ,,kalkulator". Tylko na razie oszczędzam na koła SM i jakiegoś motomastera/beringera :D

Panie a na co Ci ten kalkulator? za mało masz masy w moto? Czy po wywrotce koniecznie chcesz mieć wydatek?
Mam komplecik MM w dobrej cenie :)

DR-Z 400ESM sold

9

To na razie taka koncepcja jakby DRZ miała zostać u mnie na dłużej i to w SM :D A ile ze sobą wytrzymamy to się zobaczy.

10

Ja teraz zamówiłem sobie coś takiego aby wiedzieć co i jak:
[url]http://www.youtube.com/watch?v=CDAp9Ofcop4&feature=channel_video_title[/url]

no i lap timera
uważam że nic więcej w moto mi nie potrzeba:D

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD