Odp: Sprzedam Mz 125 Sm!
na torze,plaskim torze (cross), oblatalem kazda drz swoja RM125 ....
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Sprzedam Mz 125 Sm!
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
na torze,plaskim torze (cross), oblatalem kazda drz swoja RM125 ....
Dla was 5 tysia :D normalnie chce 5500 ale za 5 puszcze :) chyba nie duzo chce bo moto jest naprawde w bardzo fajnym stanie !
Ja jakieś 3 lata temu sprzedałem swoją za jakieś 6800,wydech Sebringa. można zobaczyć w zakładce motocykle na SUPERMOTO.PL
a no to wiem kojaze sprzeta :) to fajna miales podoba mi sie.
kacpikSM napisał/a:jeszcze byście się zdziwili jak taki zdrowy kat 125 wyjebałby nie jedną 400'setke ;d
Niestety nie wydaje mi sie zeby Twoja huska nawet po odblokowaniu miała szanse z DRZ
Chodziło mi o kata ;) Który idzie prawie równo z SXV 450 która ma prawie 2x więcej kucy niż drz :)
kusloncu napisał/a:kacpikSM napisał/a:jeszcze byście się zdziwili jak taki zdrowy kat 125 wyjebałby nie jedną 400'setke ;d
Niestety nie wydaje mi sie zeby Twoja huska nawet po odblokowaniu miała szanse z DRZ
Chodziło mi o kata ;) Który idzie równo do ~~100 z SXV 450 która ma prawie 2x więcej kucy niż drz :)
Zwroc uwage na to ze sxv bez wysiłku 160 poleci a kat 130-140 no i moment powalajacy w sxv. Na ćwiartke moze kat by bardzo w tyle nie został. Ale bokami tym nie polatasz za bardzo. No i co to za porownanie wogole? 125 ktore pali z 10 litrow i sxv ktore z ZNACZNIE lepszymi osiagami pali 6
A tak wogole to kolega chce tu mz sprzedac a nie pierdolic o tym jakie moto jest lepsze
no to nie zaśmiecajmy mu juz tematu i nie porównujm 125cc do 400cc :)
Junak najlepszy! =D
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Sprzedam Mz 125 Sm!
Wygenerowano w 0.043 sekund, wykonano 79 zapytań