Odp: I runda PP i MP Gostyń
jakub napisał/a:Broda: Bierz pompony!
bierz, bierz, Kuba swoje wezmie napewno :)
a chciałem szalone fanki nimfomanki ze sobą zabrać, no ale trudno, wezmę pompony :D
opium*- bo motocykl jest jak narkotyk
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » I runda PP i MP Gostyń
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jakub napisał/a:Broda: Bierz pompony!
bierz, bierz, Kuba swoje wezmie napewno :)
a chciałem szalone fanki nimfomanki ze sobą zabrać, no ale trudno, wezmę pompony :D
Bierz to i to, pompony będą dla Franza.
Crazy nie badz takim pesymista :-P
Panowie jest gdzieś jakiś rozkład co o której w tą niedzielę ? Bo fanki się pytaja :P
Panowie jest gdzieś jakiś rozkład co o której w tą niedzielę ? Bo fanki się pytaja :P
A może by tak banować za lenistwo :> ;)
[url]http://www.pzm.pl/motocykle_regulaminy/Supermoto[/url]
Panowie kto z was będzie w sobotę w Gostyniu?? O której godzinie planujecie przyjazd?
Pytam bo ktoś kto będzie na miejscu może dowiedzieć się czy ten trening się rzeczywiście odbędzie i dałby znać, nie chciałbym jechać na darmo dzień wcześniej. Gdyby poszło info o treningu ok południa to zdążyłbym na spokojnie wyjechać z Wrocka i zdążyć na trening.
ja chyba będę ok 15
Ja najwyżej postaram się w sobote rano skoczyć do gostynia i się zapytać bo mam z 35km,tylko o której tam mogę kogoś zastać? Panowie i takie pytanie jeszcze, jak startuje pierwszy raz i należe do klubu to klub wysyła zgłoszenie albo coś ? Czy ja muszę wypełnić jakiś formularz i wysłać im. Jak to jest?
Ja dzisiaj dodzwoniłem się do motoklubu UNIA o 10:00 więc pewnie od tej godziny powinni być.
michal_ela napisał/a:Panowie jest gdzieś jakiś rozkład co o której w tą niedzielę ? Bo fanki się pytaja :P
A może by tak banować za lenistwo :> ;)
[url]http://www.pzm.pl/motocykle_regulaminy/Supermoto[/url]
Niestety nie miałem czasu żeby to poczytać więc pisze. To rano się tam przejade albo przedzwonie i napisze.
Czy ja muszę wypełnić jakiś formularz i wysłać im. Jak to jest?
Wypelnisz na miejscu, w niedziele przed zawodami.
Ok dzięki wielkie:) Jak ktoś będzie wiedział co z treningiem to piszcie ,a jak się nikt z nimi nie dogada przez tel to ja w sobote podjade tak jak pisałem.
ja bede okolo 13, crisson wczesniej, dam znac na forum.
skuterki zostały odwołane z powodu małej liczby zawodnikow.moze godzina treningu sie zmieniła???
A co się takiego będzie działo w tym Gostyniu? Bo coś brak artykułu (informacji) na głównej...
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » I runda PP i MP Gostyń
Wygenerowano w 0.047 sekund, wykonano 69 zapytań