31

Odp: Czyżby mial powstac Supermoto Cup Zipp'a?

sabek_d napisał/a:

wszystko opisane jest dokładniej w najnowszej motormanii

Dokładnie wszystko opisane jest w marcowej MotoRmanii - zresztą to już chyba jedyny warty przeglądania miesięcznik motocyklowy (a w środku zajebisty artykuł porównujący przerobione RM-Z Supermoto 450 z CRF 450 Kaczorowskiego).

32

a jednak....bedzie...

[url]http://www.zipp.pl/aktualnosci.php?element=174&action=aktualnosci[/url]

[url]http://www.motogen.pl/sport/supermoto/zipp-tracker-cup-zawody-motocyklowe-dla-wszystkich,art24.html[/url]

i can do this .. here, hold my beer

33

no i pieknie, szkoda tylko ze nie na wsystkich rundach ale i tak dobrze

suzuki ts50-->yamaha xt125x-->ktm lc4 SM HF-->ktm exc530sm-->ktm 450 smr :D

KTM the best fuck the rest

34

Mam zamiar wystartować w tym pucharze zippa, zgłosiłem się już dawno i teraz czekam na konkrety. Regulamin miał być już prawie 2 miesiące temu, jak na razie cisza. Pewnie nie ma zbyt wielu chętnych, a szkoda, bo to byłaby dla młodych zawodników świetna lekcja i zabawa. Jak na razie muszę sprzedać swoją dt 125 supermoto i kasa będzie. Teraz trenuję spokojnie na drz 400sm. I z niecierpliwością oczekuję maila z motormanii.

35

to daj znaka na forum jak bedziesz miał konkrety  :)

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

36

Jak tylko dostanę info od gazety to od razu dam znać:) Mam wielką nadzieję że to wypali.

37

a moze cos klepnij na  [url=http://www.zipp.pl]www.zipp.pl[/url]    oni jak nie dostana strzala w potyliczke to mie odpisza nic .... :cool:

38

To zaraz im coś napiszę, w sumie miałem taki zamiar, ale jakoś nie doszło to do skutku.

39

Napisałem im maila, przeczytali go, ale nie raczyli odpisać. Wydaje mi się że już nic z tego nie będzie. Szkoda, bo chciałem wystartować, a teraz pozostaje mi tłuc się po bezdrożach. Bo placu u Nas żadnego nie ma. Nawet tor zlikwidowali ;/

40

Pisałem dwa razy do Pejsera z Motormani. Za pierwszym razem odpisali, ze fajnie ze supermoto.pl napisze o nich i ze podesla material. Za jakis czas sie przypomnialem, potem znowu. Cisza.
Zatem mozna przyjac ze temat upadl, a jesli nie upadl to przy takim zainteresowaniu dzieleniem sie informacjami, upadnie dośc prędko.

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

41

Crazy_Russian napisał/a:

Pisałem dwa razy do Pejsera z Motormani. Za pierwszym razem odpisali, ze fajnie ze supermoto.pl napisze o nich i ze podesla material. Za jakis czas sie przypomnialem, potem znowu. Cisza.
Zatem mozna przyjac ze temat upadl, a jesli nie upadl to przy takim zainteresowaniu dzieleniem sie informacjami, upadnie dośc prędko.

Czasami zastanawiam się gdzie są wielcy studenci od marketingu... przecież jakies 5 lat temu był taki BUUUUUM na ten kierunek...

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

42

W Angli na zmywaku  :P

43

W takim razie, muszę szykować mojego drz i wystartować kiedyś w pucharze Lubelszczyzny, a szkoda bo chciałem spróbować na zippie:D

44

zipp ma ogólnie wszystko w  PIzzipe .... jaki produkt taka firma ....

45

rozumiem ze, to juz pewne ,ze zipp polegl w temacie ??