Odp: I runda PP i MP Gostyń
To teraz jechać czy nie... wkurzę się jeśli nic nie będzie a przyjadę.. ehh
carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » I runda PP i MP Gostyń
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
To teraz jechać czy nie... wkurzę się jeśli nic nie będzie a przyjadę.. ehh
michal_ela napisał/a:Wiadomo co z tym sobotnim treningiem ?
no własnie, wiadomo coś z tym smiganiem w sobotę?
Dzwoniłem przed chwilą do organizatora. Potwierdził że jest szansa na trening. Zadałem pytanie czym obecna szansa różni się od szans z poprzednich lat, gdzie jak wiadomo ani razu nie było treningu mimo że szansa była.
Otóż tym razem jest zgoda właściciela toru na przeprowadzenie treningu, co wg ogranizatora daje dużą szansę, że jazdy się odbędą.
Co więcej, z racji małej ilości zgłoszonych skuterowcó dopuszcza się skrócenie sobotnich zawodów skuterów, więc szansa na trening wzrasta.
Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem :) i organizator zdąży przygotować tor dla supermoto (łącznie z sekcja terenową) to planuje się treningi od 16 do 18:00 (w sobotę). Jednak nie dłużej, ze względu na burmistrzowski zakaz huczenia po 18:00.
P.S. Do zawodów zgłaszać można się telefonicznie (aktualny nr telefonu w Kalendarzu na 2011r)
P.S. Zgłaszać można się telefonicznie (aktualny nr telefonu w Kalendarzu na 2011r)
Trzeba się zgłaszać na trening?? Jakaś opłata jest przewidziana?
hehe, niezły kabaret w tym Gostyniu, ale ważne zeby dało sie pośmigać, szczególnie jeśli ktoś jest na torze pierwszy raz :)
Czy ktoś lecący z mazowieckiego nie ma przypadkiem wolnej miejscówki na busie na 1 - moto ?
jak masz przyczepę mogę Ci ja dostarczyć do Gostynia, na busie miejsca juz nie mam...
Crazy_Russian napisał/a:P.S. Zgłaszać można się telefonicznie (aktualny nr telefonu w Kalendarzu na 2011r)
Trzeba się zgłaszać na trening?? Jakaś opłata jest przewidziana?
Do zawodów można się zgłaszać.
no jak taka zacna ekipa się szykuje, to nie pozostaje mi nic innego jak przyjechać
do was i pokibicować :)
Broda: Bierz pompony!
Broda: Bierz pompony!
bierz, bierz, Kuba swoje wezmie napewno :)
chciałem sie spytac czy obowiazuje jakies tła pod numery startowe dla kazdej klasy???i czy kolor numeru jest istotny???
Teoretycznie powinno być tak jak w regulaminie(dostępny na stronie PZM) a w praktyce nikt nie zwraca na to uwagi, niektórzy robią cyfry z kilku pasków izolacji ;)
P.S. Jeśli planujesz start w całym cyklu to warto sobie zrobić według regulaminu, jeżeli tylko raz czy dwa to szkoda zachodu.
klasa S1 - zielone tło i białe cyfry, numery od 1 do 50
klasa Open - ółte tło i czarne cyfry, numery od 51 wzwyz
klasa 250cc - białe tło i zielone cyfry, numery od 1 do 50
klasa Otwarta - białe tło i czerwone cyfry, numery od 51 wzwyz
znalazłem.dobrze ze izolacje robia kolorowe
Siema , w wyniku zawieruszeń i akcji przedstartowych mam nadal miejsce w pokoju koszt 150 zł / 2 czyli po 75 na łeb...
mam miłą wiadomość dla wszystkich startujących prawdopodobnie odwiedzi nas jeden z wozów mojego pracodawcy zagadałem w robocie i możliwe że przyjedzie polsat news coby troche nas pokazać. :) ale na 100% będę wiedział dopiero pod koniec tygodnia
Słowa uznania za starania, ale jesli w jednym zdaniu wystepuja 3 przypuszczenia:
- prawdopodobnie
- możliwe że
- ale na 100% ... dopiero pod koniec tyg
to na bank lipa z tego będzie. Na pewno pojadą z kamerą na dożynki, albo rocznice pożycia wójta Pcimia.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » I runda PP i MP Gostyń
Wygenerowano w 0.055 sekund, wykonano 79 zapytań