Odp: I runda PP i MP Gostyń
To mam więc luz :) Patrząc na pogode,chyba będzie trzeba kołować deszczówki :/
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » I runda PP i MP Gostyń
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
To mam więc luz :) Patrząc na pogode,chyba będzie trzeba kołować deszczówki :/
Czyli do gostynia jak startuje pierwszy raz jade tylko z badaniem od lekarza sportowego i motorem tak? a reszta na miejscu ? A i jeszcze jedno, jest gdzieś jakiś plakat reklamujący runde w gostyniu ?
Tak.
Gostyn jest klasyczny jak ogórek do wódki, nie ma żadnego plakatu. Za to jest fajny klimat.
A co do pogody, to dlugoterminowa (a tygodniowa to taka jest) jest nic nie warta. Wiec nie ma sie co martwic.
no gostyn na mokrym a szczegolnie te linie wymalowane olejka moga byc ciekawe :D
A co do pogody, to dlugoterminowa (a tygodniowa to taka jest) jest nic nie warta. Wiec nie ma sie co martwic.
Zawsze sprawdzajcie na onecie - tam zawsze jest słońce :)
Ps. z soboty na niedzielę jest pełnia księżyca :) lepiej się będzie grilowało ...
Szybkie pytanie, czy w osławionym cukropolu jest gdzie bezpiecznie zostawić samochód z moto na przyczepie?
Osławiony.. FAKT. Kiedyś to jeszcze podobno była zniżka dla zawodników a teraz.. zwyżka ;)
Co roku przyjeżdżają z przyczepkami więc raczej nie ma problemu, niech wypowie się ktoś kto nocuje, ja mam do Gostynia 100km więc śpię w domu ;)
Na stronie hotelu jest mowa o STRZEŻONYM PARKINGU
tak jest parking ze szlabanem i monitoringiem
Wiadomo co z tym sobotnim treningiem ?
bedize jak zawsze ^^ zajebdziemy pojezdzimy 3min i 44sek i wpadnie na tor policja :D
Bez jaj, taki cyrk jest w Gostyniu?
No i zdradźcie czym Cukropol (nazwa wymiata) zasłużył sobie na taką sławę?
No i zdradźcie czym Cukropol (nazwa wymiata) zasłużył sobie na taką sławę?
Cukropol jest spoko. A skoro Cukropol, to Gostyn czyli pierwsza runda, od paru lat.
A jak wiadomo po dlugiej zimie bez scigania sie, tym ze slabszymi nerwami i mętlikiem w głowie, potrafi odbić szajba i albo rozwala motocykl na parkingu podczas nocnych popisów, albo odpala gasnice proszkową niszcząc pokoj hotelowy...
A pozniej sie dziwimy, czemu juz nie ma znizki dla Supermoto.
Do tej pory dzwonilem i rezerwowalem hotel dla zawodnikow, byla symboliczna znizka i bylo fajnie. Teraz mi jest glupio tam dzwonic i rozmawiac o upuscie.
samson napisał/a:No i zdradźcie czym Cukropol (nazwa wymiata) zasłużył sobie na taką sławę?
Cukropol jest spoko. A skoro Cukropol, to Gostyn czyli pierwsza runda, od paru lat.
A jak wiadomo po dlugiej zimie bez scigania sie, tym ze slabszymi nerwami i mętlikiem w głowie, potrafi odbić szajba i albo rozwala motocykl na parkingu podczas nocnych popisów, albo odpala gasnice proszkową niszcząc pokoj hotelowy...
A pozniej sie dziwimy, czemu juz nie ma znizki dla Supermoto.
Do tej pory dzwonilem i rezerwowalem hotel dla zawodnikow, byla symboliczna znizka i bylo fajnie. Teraz mi jest glupio tam dzwonic i rozmawiac o upuscie.
HEHE
Wiadomo co z tym sobotnim treningiem ?
no własnie, wiadomo coś z tym smiganiem w sobotę?
Czy ktoś lecący z mazowieckiego nie ma przypadkiem wolnej miejscówki na busie na 1 - moto ?
Dzwoniłem na tor i "ktoś" - kto odebrał telefon powiedział, że tak będzie trening po zawodach skuteró czyli około 16-17
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » I runda PP i MP Gostyń
Wygenerowano w 0.057 sekund, wykonano 68 zapytań