Temat: Przeróbka Ktm exc 125 na supermoto
Witam interesuje mnie przerobienie ktm exc 125 na sm. Na polskim rynku ciężko znaleźć gotowy egzemplarz. Jakby wyglądało przerobienie enduro na supermoto, jest to opłacalne?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Przeróbka Ktm exc 125 na supermoto
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam interesuje mnie przerobienie ktm exc 125 na sm. Na polskim rynku ciężko znaleźć gotowy egzemplarz. Jakby wyglądało przerobienie enduro na supermoto, jest to opłacalne?
Co to znaczy opłacalne?
Chyba raczej zadaj sobie pytanie czy Cię na to stać? Jeżeli tak to przerabiaj.
W takim razie musiałbym wymienić koła, większa tarcza i co jeszcze?
To zależy od Twoich upodobań.
Koła, większa tarcza i adapter pod zacisk są wystarczające by śmigać.
[url]http://allegro.pl/ktm-125-supermoto-tzr-nsr-dt-cbr-tdr-rg-i1595559454.html[/url]
moc tego ktm-a to chyba lekka bajka co ? ... :)
Tak bo to KTM z silnikiem Minarelli takim samym jak w DT 125.
więc rozumiem ,że ma połowę tego co podano w aukcji ? czyli jakieś naście max ~20 po pełnym rozblokowaniu
yy na moje z tego co ja sie orientuje to nie ma takiego silnika jak dt :P skoro ktm 125 sx ma 40 pare km to wersja exc moze by nieco slabsza ale cos kolo 40 bd miala ale na pewno jest mocniejszy jak dt 125.
To nie jest taki silnik jak w DT'ce :P Owszem był taki silnik w Katach,ale LC2 (na pewno wychodziły przed EXC,a możliwe że potem równolegle jako słabsze enduro)
Czym się różni "EXE" od "EXC"?
dobrze godo polac mu :D
Czym się różni "EXE" od "EXC"?
EXE fabrycznie jako supermoto,mało tego.
A sory mój błąd. Nie przeczytałem opisu i rzuciłem okiem tylko na miniaturki i wydawało mi się że to minarelli. Tak to jest jak człowiek przymulony chodzi xD
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Przeróbka Ktm exc 125 na supermoto
Wygenerowano w 0.040 sekund, wykonano 77 zapytań