1

Temat: PROFESIONALNY DVD z sezonu 2011!!!

Część, rozmiawiałem ze znajomym co do TVN Turbo i innych TV wysyła materiały i oni puszczają je. Głównie chodzi o Motocross CC itd
Jeżeli chcemy za 3tys/runda nakręci i zmontuje profesionalnie a później wyśle do TV i na wszystkie strony.
Jeżeli będzie nas 30 to po 100zł/runda. Co Wy na to? Oczywiście może macie kogoś innego by zrobił cały sezon na koniec i po każdej eliminacji.
Posiada kamerki GoSport i użycza zawodnikom i z kilku kamer jest film.
[url=http://www.mototv.org]www.mototv.org[/url]-jego strona to jest

KACZOR

2

Odp: PROFESIONALNY DVD z sezonu 2011!!!

Ja jestem za ale płacąc kasę chce się tam zobaczyć ;)
Film miałby być z całego sezonu czy z poszczególnej rundy osobno?? Myślę że druga opcja lepsza + tak jak napisałeś DVD z całego sezonu.

P.S. Wkradł się błąd w opisie( załoga uprzejmie poprawi)

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

3

Myślę że z każdej rondy do tego jeszcze na koniec sezonu zbiorczy. Płacimy 600zł za rok i podaję nr nazwiska które mają wystąpić w filmie inne będą tylko przypadkowe.

KACZOR

4

hehe,
ciekawy pomysł, ja sie pisze na to, chciaż moja propozycja to próba w gostyniu jak to wyjdzie, i zweryfikowanie materiału

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

5

kaczor napisał/a:

Myślę że z każdej rondy do tego jeszcze na koniec sezonu zbiorczy. Płacimy 600zł za rok i podaję nr nazwiska które mają wystąpić w filmie inne będą tylko przypadkowe.

To ja za 10zł proszę o 10 przypadkowych ujęć :D

Pozdrawiam
Jacek Dembiński

6

Wstępnie się piszę na to ale płatność powinna być na każdej lub przed każdą rundą, może się zdarzyć że ktoś opłaci cały sezon a nie będzie mógł być na jakiejś rundzie itp.

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

7

Tylko że np. w gostyniu będzie 30osob to wyjdzie po 100zł a w poznaniu będzie 20 i koszty rosną  :/

8

Temat umarł... Kaczor jak wygląda sprawa ktoś zgłaszał się do Ciebie z zawodników, że jest zainteresowany? Kręcimy coś w Gostyniu?

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

9 Ostatnio edytowany przez tegma (2011-05-17 08:29:43)

michal_ela napisał/a:

Tylko że np. w gostyniu będzie 30osob to wyjdzie po 100zł a w poznaniu będzie 20 i koszty rosną  :/

Pal licho poznań , ale kto zapłaci za koszalin, gdzie będzie 10 osób ... nie mówiąc o Suwałkach...

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

10

Jak nakręci i wysle do TV i materiał ukaże się w TV, to najlepiej by było zainteresować tematem sponsora. Zakładam, że zdecydowana większość z nas, wolalaby wyjechać na wyścig z naklejka sponsora zamiast bulic kase. A sponsor bylby zadowolony bo za 3 tysie, ma material 3 min w tv i kazdy motocykl leci z jego logo.

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

11

Crazy_Russian napisał/a:

Jak nakręci i wysle do TV i materiał ukaże się w TV, to najlepiej by było zainteresować tematem sponsora. Zakładam, że zdecydowana większość z nas, wolalaby wyjechać na wyścig z naklejka sponsora zamiast bulic kase. A sponsor bylby zadowolony bo za 3 tysie, ma material 3 min w tv i kazdy motocykl leci z jego logo.

Na takie cuś idę... :)

Nie koniecznie 3 tyś - bo to jest opłata za rundę... ale i tak się opłaca bo chyba 30 sek reklamy kosztuje z 50 tyś :)

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

12 Ostatnio edytowany przez twardy211 (2011-05-17 11:00:53)

My mamy bardzo dużo materiału ale z powrotów z zawodów tylko że z sezonu 2010 :( ;P ps.bardzo ciekawego ;)

# 61