Odp: Witam Panowie, i ewentualnie Panie:)
ema
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Witam Panowie, i ewentualnie Panie:)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ema
Cześć nowy
witamy :D
elo elo 3 2 0 :P
trzeba się wyróżniać :)
jeśli husqa zadbana to można brać :p tyl samo wrogów co zwolenników jak w przypadku każdego SM :D
no właśnie, nie ukrywam że póki co opierać sie chyba tylko moge na ocenie wizualnej, jeżeli chodzi o wrażenia z jazdy to muszę polegać na was drodzy koledzy;]
witamy :D
Ten KTM jest za mocny,ideał!
witam
siemano
Cześć, też jestem ze Szczecina - ostatnio słyszałem że przesiadłeś się na Husqe ? Jest możliwość zgadania się jakoś z Tobą w przyszłości ? Chętnie obejrzał bym moto z bliska :) Obecnie szukam DRZy gdzieś w okolicach -może coś doradzisz etc..
Pozdr.
___________________________________________________________________________________________________
Witam,
byłem, widziałem, pogadaliśmy sobie, bardzo spoko człowiek -maszyna też zacna, choć wymaga paru pierdo**nięć młotkiem (czyt.kluczem).
Pozdr! i jeszcze raz dzięki :)
Cześć,
Huska jest najlepsza na świecie;)
No brechtam, bo ja wpisywałem się na początku to pisałem o Husce, i proszę jest! to chyba przeznaczenie!!! Aproposs Jeśli komuś ze Szczecina, przez przypadek zawinię się noga na tego posta, to normalnie walcie jak w dym, nie ukrywam, że można by było jakąś ekipę ogarnąć, ewentualnie jeśli coś takiego powstało, chętnie zapoznam! Piona!! ;] Pozdro z prawie nadmorskiej miejscowości ;]
Witaj!
Witaj
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Witam Panowie, i ewentualnie Panie:)
Wygenerowano w 0.060 sekund, wykonano 75 zapytań