1 Ostatnio edytowany przez Fikoł (2011-05-24 00:57:35)

Temat: Sprzedam KTM 640 Supermoto Prestige 12tyś.zł

Tak jak w temacie mam zamiar sprzedać mociaka na rzecz  innego ktm-a :) Chcę spróbować jazdy w terenie i w późniejszym czasie oczywiście wrzucenie kółek SM.
Jak już "pewnie" większość wie ktm na forum z nami jest już jakiś czas :)
Moto z 2003r. wer, Prestige , przebieg - 16000, wymiana oleju i regulacja zaworów 1000km temu.
Opony 50% zużycia, klocki przód polatają jeszcze z 4tyś. tył mniej ale mam w zanadrzu poberetowe nówki .Stan wizualny jak i techniczy w bardzo dobrym stanie boczki przednie i błotnik oryginalny dłuższy jak i tłumik jest :). Łańcuch ok jeszcze kilka tysi zrobi. Wydech acrapović :)
Więcej informacji PW.
link do aukcji
[url]http://otomoto.pl/ktm-lc-lc4-640-supermoto-M2635512.html[/url]
datą na zdjęciu się nie sugerujcie... 3 dni temu robione
http://img198.imageshack.us/img198/1777/sdc11992aaa.jpg

2

Odp: Sprzedam KTM 640 Supermoto Prestige 12tyś.zł

No nie. Ty sprzedajesz Kata, Giersowi się Drezyna rozleciała to z kim ja będę teraz na SM latał? No chyba że kupisz enduro to poofroadujemy :D

Sprzęt godny polecenia :)

3 Ostatnio edytowany przez n-man (2011-05-08 15:07:25)

jakie cenka?:) węgrów pod warszawą? bo ja z białegostoku jestem to wmiare blisko by było

Husqa smr 570

4

Tak jest ten węgrów. Cena jaka mnie interesuje to 12.500 leciutko do negocjacji

5

Landryss25 napisał/a:

No nie. Ty sprzedajesz Kata, Giersowi się Drezyna rozleciała to z kim ja będę teraz na SM latał? No chyba że kupisz enduro to poofroadujemy :D

Mam chęć na enduro najlepiej z homologacją ,żeby później kółka SM wrzucić ;)

6 Ostatnio edytowany przez Fikoł (2011-05-08 17:37:44)

Fikoł napisał/a:
Landryss25 napisał/a:

Mam chęć na enduro najlepiej z homologacją ,żeby później kółka SM wrzucić ;)

oczywiście coś lżejszego coś ala wr 450 ktm 525
Kurcze sory za post pod postem. Uruchomcie opcję usuwanie :/

więcej zdjęć [url]http://img688.imageshack.us/g/sdc11992l.jpg/[/url]
zdjęcia są z dzisiaj więc nie sugerujcie się datą na nich ;)

7

Landryss25 napisał/a:

Giersowi się Drezyna rozleciała to z kim ja będę teraz na SM latał?

Nie bój nic części już w drodze ;)

8

motorek ma jakieś bolączki? myśle skądby tu kasy dorwać jakby co bo brakuje mi pare tysi

Husqa smr 570

9 Ostatnio edytowany przez Fikoł (2011-05-08 23:00:02)

często przepalająca się żarówka odpowiedzialna za stop i postój (ostatnio tego nie wymieniam bo tylko postój się przepala) w czasie tych 1500km odkąd go mam to ze 4 razy się przepaliła. Kupie ledową i będzie z tym spokój ;)
Gdy jest zimny silnik to raczej go nie odpalisz starterem ponieważ nie może przełamać komprecji (podobno to wada fabryczna którą ktm kiedyś naprawiał. Więc na zimnym silniku włączasz dekompresor ze dwa razy kopką machasz ustawiasz w odpowiednim momencie tłok i skaczesz na kopke i zaczyna ładnie napiedzielać acrapowić :) a gdy jest już nagrzany to można go nawet starterem palić :) Luzów w zawieszeniu, kołach, główce ramy nie wyczułem ;)
Innych mankamentów nie dostrzegłem więc motorek wart ceny :) w końcu forumowy ktm musi ładnie latać :D

Nie rób giersik ze mnie pijaka :P po prostu nie mam już kasy haha :P

10 Ostatnio edytowany przez Giersik (2011-05-08 22:57:58)

Pozwolę sobie odpowiedzieć za sprzedającego bo znam to moto. Nie ma z nim żadnych problemów. Jeździłem, testowałem i jest wszystko ok. Jedyna bolączka to elektryczny starter ale to w każdej LC4 jest to samo - czasami załapie, a czasami trzeba kopnąć raz i chodzi.

Moto zadbane i myte co tydzień albo i lepiej bo zawsze czystym wyjeżdża ;)

O jednak jest Fikoł :D Myślałem że zapiłeś ;p O żarówce zapomniałem powiedzieć

11

No i jak to w każdym LC4 po skończonym lataniu zęby będą Ci dzwoniły jeszcze przez całą noc xD

12

Hehehe oooo tak :D Ale dziewczyny lubią te silniki  :D

13

Link do aukcji
[url]http://otomoto.pl/ktm-lc-640-M2605272.html[/url]

14

nowa cena [url]http://otomoto.pl/ktm-lc-640-M2605272.html[/url]
12000 zł dla forumowicza :)

15

Giersik napisał/a:

... Jedyna bolączka to elektryczny starter ale to w każdej LC4 jest to samo - czasami załapie, a czasami trzeba kopnąć raz i chodzi....

Dokładnie w swoim jak kupiłem miałem to samo. Zrobiłem u Sancheza za 800zł. wyciera się jakiś wałek i dlatego nie ma siły zapalić.

Od momentu naprawy z rozrusznika korzystam bardzo rzadko, by znowu się nie popsuło. :cool:

Może miałbyś ochotę wymienić się wydechami? wtedy łatwiej by ci było zejść z ceny. (oczywiście moja dopłata)

Pozdrawiam Matyz
KTM SM 640 LC4