31

Odp: Remont silnika KTM

Bart03 napisał/a:

Czy ktoś z was zna firmę która jest w stanie sprowadzić tłok(zamiennik!) o standardowej kompresji! do SMR'A 560 '06
Nigdzie w kraju nie mogę dostać, tylko oryginał KTM'a za ponad 1100zł! Poszukuje również TOP ENDU uszczelek.
Pomocy ;)

Nic prostszego :)

[url]http://www.larsson.pl/index.php?c=r&no=NjM3MDk4NA==&bid=112342[/url]

Mogę mieć jeszcze zniżkę na to...

O tłok zapytaj Pejot-a on siedzi w salonie ktm-a więc może Ci pomoże

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

32

tegma napisał/a:
Bart03 napisał/a:

Czy ktoś z was zna firmę która jest w stanie sprowadzić tłok(zamiennik!) o standardowej kompresji! do SMR'A 560 '06
Nigdzie w kraju nie mogę dostać, tylko oryginał KTM'a za ponad 1100zł! Poszukuje również TOP ENDU uszczelek.
Pomocy ;)

Jeśli przy okazji będziesz chciał wymienić uszczelniacze zaworowe, to kup oryginalne KTM lub zamienniki z Atheny.
Te z tanich kompletów uszczelek są beznadziejnej jakości. Same uszczelki dają radę.

joł

33

SFMario napisał/a:
tegma napisał/a:
Bart03 napisał/a:

Pomocy ;)

Jeśli przy okazji będziesz chciał wymienić uszczelniacze zaworowe, to kup oryginalne KTM lub zamienniki z Atheny.
Te z tanich kompletów uszczelek są beznadziejnej jakości. Same uszczelki dają radę.

joł

To jest zestaw atheny, ale nie polecam ich uszczelniaczy zaworowych... lepiej kipić oryginały ...

1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

34

No widzisz Tegma-dobrze że napisałeś bo chciałem kupić uszczelniacze  z Atheny bo są 4 razy tańsze niż oryginały z Hondy...
Mam takie z kompletu  uszczelek "Gasket" i szału nie ma :(

35

Ja miałem 2x uszczelniacze atheny bo chciałem przyoszczędzić i kończyło się ponowną wymianą... stwierdzam, że nie stać mnie na tańsze produkty... chociaż pewnie różne opinie różnych użytkowników.

36

Części już zamówione, jak dostanę to napiszę co i jak. Udało się po znajomości załatwić rabat na oryginalne części w KTM.

Tegma- właśnie w Larssonie zamówiłem cały komplet uszczelek bo był w promocji po 170zł ostatnia szt.

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

37

to się ciesze że w końcu ruszyło ;)

38

do 22ego będzie śmigał :D

KTM 690 SMC/Enduro + Akrapovic
Beast mode: ON