Temat: sprzedam ktm 660 pełny akrapovic,fela excel i piasta talon itp:)
sprzedam ktm 660 lc4 2005r. fela excel,piasta talon,pełny akrapovic,tarcza przod ktm power parts,kierownica ktm power parts,osłona pod silnik itp :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » sprzedam ktm 660 pełny akrapovic,fela excel i piasta talon itp:)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
sprzedam ktm 660 lc4 2005r. fela excel,piasta talon,pełny akrapovic,tarcza przod ktm power parts,kierownica ktm power parts,osłona pod silnik itp :D
moj ktm
k
stał na allegro chyba juz sporo czasu bo kojarze fote :]
A jaki przebieg? Jak oceniasz jego stan - napęd, opony, odpalanie itp. Masz oryginalną przednią lampę? Zarejestrowany? Lepsze fotki?
No i jak cena?
mam orginalna przednia lampe, stan jest igielnia nidgy nie sprawił mi zadnego klopotu,pali od kopniaka czy zimny czy cieply,zarejstrowany,opona z tyłu nówka przed wczoraj załozyłem opone z dot 0911 :D naped jeszcze pochula
stał na allegro chyba juz sporo czasu bo kojarze fote :]
stal na allegro,nawet kupca miałem ale sie rozmyslilem,bo uznałem ze jeszcze polatam bo moto naprawde fajne,tylko nie mam z kim jezdzic to jest problem,wszyscy plastiki maja,a ja na swoim w trase nie polece..wiec chyba czas zamienic na 950
Cena taka, jak wtedy? :>
Ile za niego?
mysle ze koło 15 jest wart,zawsze jeszcze mozna cos sie tam potargowac
sporawo mi sie wydaje:>
za golasa 625 z tego roku tyle krzycza,a tu troche dodatkow jest
no ja golasa kupilem sporo taniej :D
to nic tylko pogratulowac :D
no no trafiło jak slepiej kurze :D wrzuc wiecej fot bo pamietam ze wiecej miales
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » sprzedam ktm 660 pełny akrapovic,fela excel i piasta talon itp:)
Wygenerowano w 0.064 sekund, wykonano 78 zapytań