16 Ostatnio edytowany przez tabul (2011-04-22 17:15:45)

Odp: Remont silnika KTM

hmm, rakietowej już nie ma i nie będzie, myslalem o jelczu-laskowicach, tam chlopaki trenuja stunt na ogromnym parkingu przy dawnych zakladach jelcza. A u olka znam ich i dają radę ;) ceny i dostępność części też chyba najlepsza we Wrocku

17

Ja też latam w Jelczu- parkingi są duże ale asfalt średni- lecz nie znam lepszej miejscówki więc nie narzekam. Bez przesady że aż takie ogromne ;) Co do motocykla to robię prywatnie u siebie ze znajomym mechanikiem z KTMa.

Do Jelcza na pewno będę jechał jeszcze w maju przed 1szą rundą.

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

18

hehe, no masz racje ze do ogromnego mu troche brakuje, tak jakos sie zapedzilem ;) ale jakby ulozyc troche opon to trasa mogla by byc nawet, nawet ;) a czym wozisz moto do jelcza ? masz miejsce jakby co ?

19

tabul napisał/a:

hehe, no masz racje ze do ogromnego mu troche brakuje, tak jakos sie zapedzilem ;) ale jakby ulozyc troche opon to trasa mogla by byc nawet, nawet ;) a czym wozisz moto do jelcza ? masz miejsce jakby co ?

Busem i oczywiście mam miejsce ;)

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

20

Czy ktoś z was zna firmę która jest w stanie sprowadzić tłok(zamiennik!) o standardowej kompresji! do SMR'A 560 '06
Nigdzie w kraju nie mogę dostać, tylko oryginał KTM'a za ponad 1100zł! Poszukuje również TOP ENDU uszczelek.
Pomocy ;)

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

21

w motozonie pytałeś ? w ogóle co to za cena ? a na forum piszą że ktm taki prosty w serwisowaniu i wszystko bez problemu...

22 Ostatnio edytowany przez Bart03 (2011-05-05 17:21:48)

W Motozonie powiedzieli że nie ma w ogóle opcji żeby dostać w Polsce zamiennik, tylko oryginał KTMa!
''Nietypowy model'' ....gdybym wiedział kupiłbym RMZ

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

23

heh, współczuje, nadal jesteśmy zacofani z tymi częściami w Polsce :( mam nadzieje że do huśky dostanę jak będę robił

24

do huski masz wszystkie selekcje wossnera dostępne w większość sklepów od ręki. Ja dałem 520zł :)

25

Tomekk napisał/a:

do huski masz wszystkie selekcje wossnera dostępne w większość sklepów od ręki. Ja dałem 520zł :)

to mnie pocieszyłeś ;)

26

[url]http://www.sanchez.com.pl[/url]/

Odezwij się do nich. Chyba najbardziej ogarnieci ludzie od KTM. Może coś doradzą

LC4 Supermoto - hurtownia frajdy i problemów technicznych

27

[url]http://wossner.pl/category.php?id_category=146[/url]

SMR 505

28

Tutaj są tylko o podwyższonej kompresji

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

29