Temat: wydech husqvarna 610 sm
Czy wie ktos moze czemu niektore husky 610 mają dwie koncowki wydechu, a niektore jedna? Czy procz i;osci koncowek te wersje sie czyms roznią?
pozdro
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Husqvarna » wydech husqvarna 610 sm
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy wie ktos moze czemu niektore husky 610 mają dwie koncowki wydechu, a niektore jedna? Czy procz i;osci koncowek te wersje sie czyms roznią?
pozdro
NIektórzy przerabiają na 1 końcówkę. Z fabryki 610 wychodziła z dwiema końcówkami..
Zależy od rocznika. Pojedynczy wydech pojawił się jakoś w '99 lub '00 roku (przynajmniej w wersji "bezrozrusznikowej", bo w tej z chyba jeszcze dłużej szły podwójne). Wcześniej też bywały pojedyncze, ale tylko w wersji TC 610, były też krótsze i bodajże miały większą średnicę kolanek wydechowych (łącznie z otworem w głowicy - do zweryfikowania).
Wersji husek (610) jest kilka, podaj który model i rok Cię interesuje to będzie można powiedzieć coś więcej.
chodzi mi o tą [url]http://allegro.pl/husqvarna-610-supermoto-przebieg-6tys-do-zarejest-i1574114870.html[/url]
Nawet nie wiem co to za wersja. jak dla mnie jest spoko, chce z niej stunt.
To nie jest dobre podejście do huski - to nie jest moto jak każde inne, wymaga sporego zaangażowania serwisowo-finansowego. Jak chcesz tym jeździć to będziesz musiał poznać ją na wylot i to raczej prędzej niż później. Do stuntu to się zupełnie nie nadaje, od jazdy na tylnym kole silnik szybko poleci od słabego smarowania. Pomijając nawet to, że ten egz. to niezła rzeźba i mocno zapuszczona. Odpuść go lepiej (ogólnie huski), bo prawdopodobnie wykończy Cię psychicznie i finansowo. Swego czasu też kupiłem 610tkę nie wiedząc z czym to się wiąże i to była kosztowna nauka.
Do stuntu poszukaj lepiej czegoś na bazie japończyka z suchą miską - jakiejś XR, XT/TTR, dominatora - będzie duuuużo taniej i duuużo więcej pojeździsz, rzucając przy tym o wiele mniej "mięsa".
pzdr, Adam
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Husqvarna » wydech husqvarna 610 sm
Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 69 zapytań