1

Temat: ktm exc450 do oceny?

siemanko,

[url]http://allegro.pl/ktm-exc-450-supermoto-cross-zarejestrowany-i1569449096.html[/url]

Co o nim myslicie? Cena dobra i fajnie ze sa dwa komplety kol, podobno dwa tyg. temu mial serwis we 3fun'ie w Wawie.

Jutro pewnie pojade obadac, tylko jeszcze nie wiem czy mi sie uda GSXR'a sprzedac, bo klient w sumie jest tylko jak to z kilentami nigdy nie wiadomo czy sie nie rozmysli :P

2

Odp: ktm exc450 do oceny?

No wyglada całkiem ładnie, ale jesli chcesz nim polatac  na torze lub ostrzej po ulicy to musisz sie liczyc z zakupem tarczy i adaptera :)

Husqy SMR-R 450

3

bylem obadac tego ktm'a i tak: tylny amor troche skrzypi jak sie buja motocyklem, tylna opona zawadza o lancuch, takze jest do wymiany bo juz jest troche poszarpana na boku, i teraz co najdziwniejsze przejechalem sie kawalek motor nie byl jakos rozgrzany, ale pochodzil przed jazda kilka minut i jak jechalem tak z 80-90km/h wrzucilem sprzeglo i zaczalem zrzucac biegi i hamowac hamulcem (caly czas trzymajac sprzeglo) i motor zgasl, wiec pusciclem sprzeglo odpalil, potem znowu to samo? Ktos mi moze powiedziec co moglobyc przyczyna?

4

Zapewne cos z gaźnikiem. Zapewne regulacja bys to "naprawił" :)

Husqy SMR-R 450

5

no teoretycznie to on byl po serwisie. A no i jeszcze jedna rzecz, strasznie trudno trafic na luz

6

z luzem norma- trzeba wyczuć szczególnie w butach mx, a serwis 3fun każdy wie jaki jest....

SMR 505

7

maciejwra napisał/a:

a serwis 3fun każdy wie jaki jest....

każdy kto był tam choć raz bo tam się już nie wraca :P

- Jeśli dziekan nie odwoła swoich słów do  jutra to wypierdalam z tej uczelni
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"

8

tragedia,warszawa i ani jednego dobrego serwisu????!!!!!

9

panowie, teraz to mam mega dylemat... wlasnie koles z ulicy mnie zaczepil, chce kupic mojego gixa od reki, daje dobra kase i juz sam kurde nie wiem czy brac tego ktm'a czy zostawic mojego gixa ?????

Ja sie jakos zbytnio nie znam na supermoto/crossach jest ktos kto chcialby ze mna podjechac dzis do tego goscia od ktm'a do piaseczna ocenic go?

10

simple solution zostaw gsxr'a i bierz ktm'a jak ci ktm padnie to bedziesz miał przynajmniej na czym jeździć :P prawda cross :P

- Jeśli dziekan nie odwoła swoich słów do  jutra to wypierdalam z tej uczelni
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"

11

nie mam aktualnie kasy, zeby kupic ktm'a jeszcze ;/

serwisowka ktm'a jest co 10mth olej i co ile tlok itp? 100mth?

12

bierz pomarancza :D  fabryka frajdy!!!

13

bartekt napisał/a:

panowie, teraz to mam mega dylemat... wlasnie koles z ulicy mnie zaczepil, chce kupic mojego gixa od reki, daje dobra kase i juz sam kurde nie wiem czy brac tego ktm'a czy zostawic mojego gixa ?????

Ja sie jakos zbytnio nie znam na supermoto/crossach jest ktos kto chcialby ze mna podjechac dzis do tego goscia od ktm'a do piaseczna ocenic go?

PW Ci wysłałem

SMR 505

14

bartekt napisał/a:

...jechalem tak z 80-90km/h wrzucilem sprzeglo i zaczalem zrzucac biegi i hamowac hamulcem (caly czas trzymajac sprzeglo) i motor zgasl, wiec pusciclem sprzeglo odpalil, potem znowu to samo? Ktos mi moze powiedziec co moglobyc przyczyna?

Może głupie ale... może ssania nie wyłączyłeś ? Ja właśnie kiedyś tak na ssaniu wyjechałem i miałem takie same objawy ;D

Go big or go home!
Największa forma kontroli jest wtedy kiedy myślisz, że jesteś wolny.

15

daniken napisał/a:
bartekt napisał/a:

...jechalem tak z 80-90km/h wrzucilem sprzeglo i zaczalem zrzucac biegi i hamowac hamulcem (caly czas trzymajac sprzeglo) i motor zgasl, wiec pusciclem sprzeglo odpalil, potem znowu to samo? Ktos mi moze powiedziec co moglobyc przyczyna?

Może głupie ale... może ssania nie wyłączyłeś ? Ja właśnie kiedyś tak na ssaniu wyjechałem i miałem takie same objawy ;D

wylaczylem na 100%