Temat: Joł
Witam wszystkich, bartek lat 23, Piła, ostatnie sprzęty to gsxr 750 K1, z1000 04' ,wczesniej xj 750 i wsk mz komary :D Szukam fajnej lc4 tak do 11 max;)
pozdro:)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Joł
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam wszystkich, bartek lat 23, Piła, ostatnie sprzęty to gsxr 750 K1, z1000 04' ,wczesniej xj 750 i wsk mz komary :D Szukam fajnej lc4 tak do 11 max;)
pozdro:)
Cześć :)
czejść :) co tam chopoki :)
Siema :)
O kolejny z Piły Siemano
powital
siemano, siemano :D supermotowa Piła wita, sezon bedzie konkretny !
Witka:)
siemka:) poszlo na Pw
nic nie ma na pw,chyba ze nie do mnie to mialo byc:) Patryk najpierw musze cos dostac ,ale jak dostane to terror będę siać :)
byłem ogladac to:
[url]http://allegro.pl/ktm-lc4-625-640-660-supermoto-1997-2004-gdansk-i1542644753.html[/url]
nie nastawialem się na cuda ale cena juz telefonicznia została zbita wiec co tam, jeblem 500km w dwie strony z kumplem (cale szczescie fura w gazie) i totalne rozczarowanie, ma załozony gaznik fcr41... gdyby jeszcze byl wyregulowany byloby ok.Ale to najmniejszy problem był,dodam tylko tyle że ogołnie z ceny zjechał 1900 a i tak nie wziąłem. Szkoda sezonu,kasy na dłubanie i doprowadzanie go do stanu uzywalności (jestem chyba pedantem ale cóż)
czekam na jakies odp. odnoscie tego czarnego z gorzowa,o który pytalem w temacie "co kupic"
Jak gadałem z włascicielem tego czarnego KTMa to mowił sie ze łożysko sprzegła huczy.. tyle wiem. Oglądać nie byłem bo tez mam daleko
pozdro
Też wiem o tym łożysku, koszt smieszny takze luz. Fela z przodu podbita jak widac ale to też do zrobienia. Nie mam aż tak daleko 125km, ale moze go ktos juz ogladał, jak pojade to stwierdze stan techniczny bez problemu. Ale nie chce jechac i wracac jak we wtorek z gdanska, poszedl sie jebac dzien urlopu i zbiornik gazu;p
Siemka
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Joł
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 76 zapytań