1 Ostatnio edytowany przez pedrosa73 (2011-04-07 19:12:39)

Temat: kupie niekompletne supermoto jako dawce do elektrycznego sm

kupie w dobrych pieniadzach lekkiego supermociaka bez silnika ewentualnie z totalnie zajechanym silnikiem.podjalem decyzje o wpakowaniu silnika elektrycznego w rame od supermociaka.znalazlem goscia ktory sprzedaje wszelkiego rodzaju silniki elektryczne do aut moto lodzi itd.od kilku kw do kilkudziesieci ze sterownikami.jezeli ktos wie gdzie znajduje sie w dobrej kasie niekompletne moto prosze o kontakt.moze jako pierwszy zaeksperymentuje z elektrycznym sm.nie wyjdzie identyczne ale napewno bedzie smigac jak to albo lepiej [url]http://www.youtube.com/watch?v=LYHZtl3Jq9g[/url]

Motocyklizm- Choroba dziedziczna, niestety niewyleczalna. Objawia się już od najmłodszych lat chorego, w postaci "rogala twarzowego"

2 Ostatnio edytowany przez SnowMoto (2011-04-07 19:24:03)

Odp: kupie niekompletne supermoto jako dawce do elektrycznego sm

siema, kumpel podczas stypendium w Szwecji budował elektrycznego bike'a, więc może w razie czego służyć know-howem. Zresztą niebawem będę miał do dyspozycji http://www.ekobloger.pl/wp-content/uploads/2010/09/smart6.jpg. Będzie można podpatrzeć pewne rozwiązania.

3

SnowMoto napisał/a:

siema, kumpel podczas stypendium w Szwecji budował elektrycznego bike'a, więc może w razie czego służyć know-howem. Zresztą niebawem będę miał do dyspozycji http://www.ekobloger.pl/wp-content/uploads/2010/09/smart6.jpg. Będzie można podpatrzeć pewne rozwiązania.

kazda pomoc mile widziana

Motocyklizm- Choroba dziedziczna, niestety niewyleczalna. Objawia się już od najmłodszych lat chorego, w postaci "rogala twarzowego"

4

poczekaj chwilę zaraz jakieś LC4 z forum padnie to tanio wyrwiesz  :D

5

Poszukaj w motorowerach na allegro. Wydaje mi sie że najlepsze będzie coś od Derbi, tzn najbardziej wytrzymałe, dobre jakościowo i ugodowe konstrukcyjnie, oraz lekkie ale to oferują nam wszystkie motorowery. :)

Osłony silnika do Suzuki DRZ 400, KTM 690, KTM 950/990

6

hanskloss napisał/a:

poczekaj chwilę zaraz jakieś LC4 z forum padnie to tanio wyrwiesz  :D

dobre hehe

7

mam yz426f  zaresjtrowana z dupnym silnikiem. jak cos to pw.

pozdro.

8 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-04-08 11:35:12)

Pedros Jeszcze wczoraj widziałem wady tego pomysłu... dzisiaj tankowałem na Neste 95 za 5.15 złotego. :mad:  :mad:

Dzisiaj podpinam się do tematu... "sprzedam silnik Duka 990" w rewelacyjnym stanie, serwisowany.  ;)
Oczywiście do tego zestawu dokładam Akrapy z dolotem... nie będą mi już potrzebne  :lol:  :lol:

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

9

dukeSebo napisał/a:

Pedros Jeszcze wczoraj widziałem wady tego pomysłu... dzisiaj tankowałem na Neste 95 za 5.15 złotego. :mad:  :mad:

Dzisiaj podpinam się do tematu... "sprzedam silnik Duka 990" w rewelacyjnym stanie, serwisowany.  ;)
Oczywiście do tego zestawu dokładam Akrapy z dolotem... nie będą mi już potrzebne  :lol:  :lol:

a widzisz.jesli uda sie to zrobic to praktycznie jazda bedzie kosztowac kilka talarkow za prad.ale baterie glebokiego rozladowania nowe ze stanow to koszt 2800 .silnik 1500 mowie o malym  9 kw ktory daje rade napedzac tonowe auto, sterownik 700 zl, i rollgaz elektryczny 35 zl.wystarczyloby 100 km zasiegu.czas pokaze co wyjdzie

10

Sebek ja już od 2 tygodni jeźdze na shell 95 za jednyne 5,19/litr :) można sie smiało szykować na 6 zł , w chooju to mam mandatu odemnie już żadnego nie dostaną z podatkami też będe leciał w kólki jak sie tylko da i niech sie nie odzywa żaden pseudo patriota , bo państwo to MY a nie qtasy na wiejskiej !

motoslide.com

11

Jak jeszcze niedawano tankowałem sobie 95 v-power to teraz patrząc na cenę odkładam z powrotem pistolet i biorę 95 eurosuper.... Różnica 30 groszy na litrze.

Jestem całym sobą za tym projektem ;)

Go big or go home!
Największa forma kontroli jest wtedy kiedy myślisz, że jesteś wolny.