Temat: [K] Skrzynie do husqvarny sm 610 98"
Jak w temacie, poszukuje kompletnej skrzyni do husky, z rozrusznikiem i pompą oleju, ale z tego co wiem to skrzynie pasują od praktycznie każdego modelu, od 570 również.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] Skrzynie do husqvarny sm 610 98"
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w temacie, poszukuje kompletnej skrzyni do husky, z rozrusznikiem i pompą oleju, ale z tego co wiem to skrzynie pasują od praktycznie każdego modelu, od 570 również.
ja mam takie , chyba ze 3 :)
Hej,
jeśli masz silnik z rozrusznikiem (huska w wersji 610 E) to skrzynie będą inne (może niektóre tryby będą takie same, ale głowy nie dam -> katalog). Jak chcesz to mam połówkę karteru z kpl. skrzynią od 610 "zwykłej" (tzn. bez rozrusznika) i mieszkam pod wawą (Józefów) - możesz wpaść i porównać. Jakby Ci przypadła do gustu to odstąpię za nieduży pieniądz.
pozdrawiam, Adam
tel. 605 146 650
fxrider- a masz jeszcze jakies czesci do huski? a moze cos do werjsji 610E ??
610e nigdy nie miałem, więc tylko jeśli coś było wspólne...
Został mi amorek ohlinsa i kpl. fajnych kół SM do huski, wspomniana skrzynia i chyba niewiele więcej... teraz LC4 męczę ;)
Z dupereł uniwersalno-huskowo-motocyklowych gaźniki, przełączniki, mocowania sprzęgła (akurat wspólne z LC4), pompy ham. przód (j.w.) i trochę drobnicy - jakieś linki, etc.
Mam chyba jeszcze kolanka wydechowe, ale zdaje się, że z wersji TC o większej średnicy rury.
pzdr, Adam
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K] Skrzynie do husqvarny sm 610 98"
Wygenerowano w 0.022 sekund, wykonano 72 zapytań