Temat: Otwarty Puchar Lubelszczyzny 2011
Witam
Mam nadzieję że się tam spotkamy :)
[url]http://lublin.riders.pl/forum/viewtopic.php?f=5&t=6144[/url]
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Otwarty Puchar Lubelszczyzny 2011
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam
Mam nadzieję że się tam spotkamy :)
[url]http://lublin.riders.pl/forum/viewtopic.php?f=5&t=6144[/url]
a wiesz jak bedzie z SM?
oddzielna klasa, czy jak?
w zeszłym roku była oddzielna klasyfikacja dla SM mam nadzieję że i w tym roku będzie. zapytałem nawet na forum ale jak na razie 0 odpowiedzi.
jak bedziesz miał info to wrzuć na forum,
tor blisko chetnie bym wpadł ze 2-3 razy, Zdun czy Daniel napewno też wiec jest nas napewno 4 :)
tez bym tam pojezdzil. w zeszlym roku bylem raz czy dwa i mi sie podobalo, szczegolnie brak piachu :]
Good news
Rozmawiałem telefonicznie z organizatorami imprezy. Klasyfikacja supermoto będzie na 99% w tym roku jak zostałem poinformowany. Jeśli będzie potrzeba (zainteresowanie ze strony zawodników) zostanie wprowadzona oddzielna klasa dla zawodników z licencją. Są również zakusy aby wzbogacić wyścigi o sekcję terenową oznaczałoby to, że supermoto startowałoby na końcu ale co z tego wyjdzie czas pokaże.
no i git!
jesli ta impreza w Toruniu nie dojdzie do skutku to bede na 99% na koniec kwietnia :)
Jeśli sekcja terenowa to wydaje mi sie że nie wypali bo jak będziesz łapał czasy ......Do zobaczenia 30 kwietnia
Biłgoraj zgłasza spokojnie 4 supermota
Jeśli sekcja terenowa to wydaje mi sie że nie wypali bo jak będziesz łapał czasy ......Do zobaczenia 30 kwietnia
tak jak zawsze
nie bardzo rozumiem co ma sekcja terenowa do czasów, okrążenie to zawsze okrążenie zakładając że punkt pomiaru czasu jest w tym samym miejscu to czas startuje kiedy zawodnik rusza a zatrzymywany jest kiedy zawodnik ponownie mija punkt pomiaru po przejechaniu pełnego okrążenia. jeśli znasz jakieś inne metody to chętnie o tym poczytam. możemy pominąć tu fakt czy będzie to pomiar ręczny czy będą kostki czasowe.
Tak tylko w czasie czasówek będzie napierdolone piachu na całym torze
no to kwalifikacje bd bez sekcji :D
dlatego właśnie włączenie sekcji terenowej spowoduje przesunięcie klasy SM na sam koniec :)
albo tak jak cross napisał.
zresztą niech się o to martwią organizatorzy.
Tak to by wypaliło ale pózniej w wyścigu mogła by być rzeż ale ja jestem zaaaa
czy są już jakieś szczegóły tego pucharu 30 kwietnia?
harmonogram zawodow czy coś?
no i czy napewno bedzie klasa SM?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Otwarty Puchar Lubelszczyzny 2011
Wygenerowano w 0.040 sekund, wykonano 73 zapytań