patryk napisał/a:hehe teraz zaskoczyłem kim jesteś :) Sebastian, podczas czytania tematu/ kłótni kto ile ma na kole Km i Nm coś mi świtało, że to możesz być Ty - mówiłeś mi przecież na gg, że posiadasz crf z 70nm :o Żałuję zaje....... :( że nie kupiłem Drz, ale sam wiesz jak jest z kasą. Do drz twojego brata trochę kasy mi brakuje - bo tu trzeba dołożyć na nowy akcelerator spawalniczy, materiały, dostawczaka z paką do przewożenia moich rękodzieł itd..... i zawsze mi brakuje żeby odłożyć w "tym pieprzonym nocniku tuska". ehhhhh, pamiętasz może jaką średnice ma oryginalne kolanko w wersji E ? Pozdrawiam
Ja skojarzyłem wszystkie fakty... rękodzieło, metaloplastyka... Tarnów... dla pewności sprawdziłem nr. GG i już wszystko było jasne. :D Mi nie musisz tłumaczyć że wszystko rozbija się o kasę:(
DRZeta poszła w Polskę, za więcej niż liczyliśmy... sympatyczny 15 latek będzie jej dosiadał, wszystko było ok, jazda próbna, banan na gębie ale w chwili gdy przeleciał się nią ojciec młodego... hm.. narodziły się wątpliwości, myśleliśmy że tato wydrapie sobie dziurę w głowie. A przecież odkręciły tylko na 1/3 mocy hehe... i to już go mocno przeraziło.
Młodzian zachował pokerową twarz, nie dając po sobie poznać że z radochy aż go skręca, trochę zapewnień, że nie będzie szalał i godzinę później pakowaliśmy ją na busa. :D
Widzę że spenetrowałeś nasze forum. ;)
Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach 44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR