31

Odp: huska 570SM

Misa napisał/a:

tez właśnie poszukuje SM'a :cool:  i ciekawi mnie jak jest ze sprawdzaniem zaworów, z wymianą oleju i ogólnie ile kosztuje utrzymanie takiego moto robiąc w miesiącu 1000km?

stary. jestem mistrzem w kupowaniu drogich i niepraktycznych rzeczy i mam jeden wniosek:

Utrzymanie każdej zabawki kosztuje dokładnie tyle ile masz plus to co możesz pożyczyć od kumpla;)

"Jak dla mnie możesz sobie ich k**** kupić nawet 15 i żadnego nie umieć odpalić"

32

Piękna wypowiedz :D a tak na poważnie to trochę mnie przeraziłeś :o , a poważnie się zastanawiałem nad twoją ofertą, wiem ze utrzymanie moto kosztuje ale ze aż tyle...

Monnier HONDA XR600R SuperMoto<--- sprzedana co następne ???

33

majki napisał/a:

stary. jestem mistrzem w kupowaniu drogich i niepraktycznych rzeczy i mam jeden wniosek:

Utrzymanie każdej zabawki kosztuje dokładnie tyle ile masz plus to co możesz pożyczyć od kumpla;)

piekna puenta !!!!!

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

34

Możesz wrzucić zdjęcie z nowym cylindrem ?

35

sprzedana?

36

nie sprzedana.
zostaje w rodzinie.

"Jak dla mnie możesz sobie ich k**** kupić nawet 15 i żadnego nie umieć odpalić"

37

czyli sprawa już nie aktualna?? a ja chciałem w niedzielę podlecieć obejrzeć i pogadać :/

38

majki po stopce widzę że przebyłeś poważną rodzinna rozmowę, w czasie której wspólnie ustaliliście, że motocykl jednak zostaje w rodzinie :)

- Jeśli dziekan nie odwoła swoich słów do  jutra to wypierdalam z tej uczelni
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"

39

Bondek napisał/a:

majki po stopce widzę że przebyłeś poważną rodzinna rozmowę, w czasie której wspólnie ustaliliście, że motocykl jednak zostaje w rodzinie :)

Ciao Bondek;)

Rozmowy przebiegły w sposób kulturalny i z poszanowaniem prawa do nietykalności. Mojej.
A to wszystko dzięki temu, że rozmawiając nie wysiadłem z auta i nie wypuściłem z ręki paralizatora.

mam 4 motocykle i 1 dziewczynę. Uważam, że nie ma jeszcze powodu do awantury;)