1

Temat: kupie RAME DO KTM SMR 690 od 2007 do 2010r

Gierwi bylbym idiota i wystawial sie z kradzionym moto na forum. przed zakupem sprawdzony VIN motocykla przez mojego ojca policjanta takze zastanow sie zanim cos palniesz. w takim razie po co te forum jest KUPIE-SPRZEDAM?! A GDYBYM NAPISAL ZE MAM MOTO PO WYPADKU I USZKODZONA GLOWKE RAMY,  to byscie ciagneli ten temat pewnie. a jestem pewien ze przynajmniej z 10%WAS  jezdzi przeszczepami i nawet nie wiecie tylko rajcujecie sie tematem SUPERMOTO WOW JAKIE TO THE BEST ITD. temat wystawiam pierwszy raz ale juz zaluje. i tez niemam takich mozliwosci ale gdybym mogl to bym zaklinowal Cie na forum tak na tydzien dla zastanowienia sie zanim cos skomentujesz.PISZCIE 517494204 jak ktos moze mi pomoc w LEGALNYM SPOSOBIE ZAKUPU RAMY DO KTM SMR 690 WRAZ Z DOKUMENTAMI tylko konkrety a nie gdybanie o kradzionym moto
                              POZDRAWIAM ROZSADNYCH MOTO FANOW

2

Odp: kupie RAME DO KTM SMR 690 od 2007 do 2010r

Nie chciałem robić wiatru wokół Twojego tematu, dlatego dostałeś PW z moimi (i nie tylko moimi) wątpliwościami a Ty to wyciągasz na forum.
Nie uważasz że LEGALNY SPOSÓB ZAKUPU RAMY DO KTM SMR 690 WRAZ Z DOKUMENTAMI brzmi trochę inaczej niż tytuł Twojego poprzedniego - usuniętego tematu o ramie z papierami lub bez?
Dział kupię-sprzedam jest właśnie po to żeby tam handlować, ale najpierw należało by się przedstawić w odpowiednim dziale.
A jeśli chodzi o banowanie to na szczęście nie masz takich możliwości. Nawet nie chciało się Tobie przywitać, a już chcesz rozdawać bany?

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

3

Jaki agresor się tutaj pojawił. Wszedł z butami i się stawia.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

4

Pewnie w każdym salonie KTM ci pomogą jeśli masz legalny, drogowy motocykl bez papierów  :rolleyes:

5

witam
fakt wejscie nienajlepsze  z gory przepraszam jezeli kogos urazilem, nie zauwazylem ze to priv i skopiowalem i wkleilem odrazu na forum. ok wracajac do tematu czy ktos moze Mi w jakis sposob pomoc?
Pewnie w każdym salonie KTM ci pomogą jeśli masz legalny, drogowy motocykl bez papierów  :rolleyes: FAKT POMOGA PRZY ZAKUPIE RAMY ZA PEWNIE OKOLO 12000 ZL co wiadomo jest nieoplacalne w tym przypadku.

6

Nie wiem o co tyle krzyku... rama do Super Duka w serwisie kata kosztuje (jak dobrze pamiętam) 4600 zł. !!!!!  :D 
więc kolego nie wiem skąd Ci się bierze te 12 tysięcy.

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

7

witam
w serwisie KTM rama fakt 6000zl ale zarejstrowac niewyda jej  :|

8

znajomy ma taka ramę jeszcze cie interesuje ?? bo jak tak to zapytam o cenę ma ramę na 80% od tego modelu bo nie jestem pewien

9

motory-ppl napisał/a:

znajomy ma taka ramę jeszcze cie interesuje ?? bo jak tak to zapytam o cenę ma ramę na 80% od tego modelu bo nie jestem pewien

hejka
interesuje mnie, podaj mu moj tel 517 494 204. pozdrawiam

10

albo kontakt na e-mail:  rafal-spryszak@o2.pl