Odp: Kupie Supermoto
Sprzedaje, bo narazie sie przesiadam na SXF 250. Moze macie znajomego który chce sprzedac?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupie Supermoto
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Sprzedaje, bo narazie sie przesiadam na SXF 250. Moze macie znajomego który chce sprzedac?
MartinezKtm525 napisał/a:Tak mniej wiecej wyglada, gdyby ktos był zainteresowany :)
z jakiego powodu sprzedajesz ??? z tyłu to heidenau ??
Tak heidenau Super-rein, niezła oponka, ale śliska :)
Jakby ktos dalej miał cos do sprzedania to wciąż jestem zainteresowany :)
Nadal szukam jakiegos sprzetu wiec jakby ktos mial jakis namiar za kwote ktora moge dac to czekam na info gg3662081 :D
Ha niech strace , za 11tyś sprzedam Ci moje DR haha , nie długo bedzie regeneracja amortyzatora , zmiana łancuszka rozrządu , uszczelniaczy , uszczlek :P itd. haha o prestiżu posiadania po mnie motocykla już nie wspomne :D
a tak na serio to nie patrz na to moto [url]http://otomoto.pl/ktm-lc-640-supermoto-M2466130.html[/url] , żebys sie w rozpaczy przed nadchodzącą wiosną nie połaszczył bo to jest sciema , duzo o tych przkrętach w internecie i nawet u ans na forum był wątek , dlatego powiem Ci w skrócie kase możesz wysłać , ale motocykla nie zobaczysz
a widzialem juz wczesniej takie aukcje i z ciekawosci wyslalem pod 2 rozne maile info :D bo byly 2 rozne sprzety i sie okazało ze z obydwu ta sam historia :D koles w angli mieszka z rodzina i nie ma czasu jezdzic i jak wysle kase na jakis tam transport z jakiejs firmy to on wysle sprzet i jak on przyjedzie do tej firmy to albo go wezme albo oni oddaja kase ...tylko dziwne ze 2 rozne meile i moto a ta sama spiewka :D
a tak wogole to juz sie wkurwiam bo nic nie moge znaleść :/
Wiem bo kumpel w zeszłym roku kupował od "nich" sx-f250 , na szczescie w pore sie ogarnął .
Łącze sie z tobą w bólu :D
heheh dzieki :D a wogole to mowiles ze znasz kogos z moich fot :P
aaaa
jedną dziewczyne kojarze , tak mi sie przynajmniej wydaje ...
ale mowiles o lasce :D z moich projektów :D
wiem juz załapałem :P
no wydaje mi sie ze ją widziałem w SKierniewicach :P
ale którą :D
uu musiał bym odszukać moment
ok ok szukaj szukaj :D
poszło pw :D
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupie Supermoto
Wygenerowano w 0.053 sekund, wykonano 76 zapytań