1

Temat: kola enduro KTM lc4 640:)

witam zmotoryzowani:) zastanawiam sie na mocnym upokorzeniem swojej lc4 w wersii "PRESTIGE" w terenie i stad pomysl na zakup kolek enduro:) jezeli ktos posiada i chce sie pozbyc to prosze o kontakt a jak sadzicie duzy jest problem z przelozeniem takich kolek wszystko bedzie pasowac? jezeli macie jakis uwagi spostrzezenia to pisac smialo dziekuje i pozdrawiam dozo w terenie:)

2 Ostatnio edytowany przez sobekkk (2011-02-27 23:55:25)

Odp: kola enduro KTM lc4 640:)

Ja mam wersje enduro i dokupilem kola SM (enduro nie sprzedam  :P )
Z przodu zalezy jakie kola kupisz i jaka masz teraz oś, zwroc na to uwage bo moje enduro maja 20 mm a SM 26 wiec wystarczylo dorobic tulejke. W druga strone bedzie problem.
Z tylu przekladasz tulejki z kol SM.
Tarcza z tylu zostaje.
Z przodu masz pewnie 4-tloczkowy zacisk i niewiem czy jest do niego adapter pod tarcze 270mm a 320 w teren...   :D 2-tloczkowego nie zalozysz bo masz inny uchwyt w ladze.

3

no dokladnie cos w tym jest :|  wczoraj rozmawialem z gosciem ktory ma na sprzedanie komplet kol enduro od kata 450 sx i mowil ze wszysko pasuje do lc4r bez przerobek tylko tarcza zostaje ta od supermoto jest troche za duza i mozna ja szybko uszkodzic ale do rozwaznej jazdy nada :)  musze zastanowic sie i pomyslec a moze zamienie sm na cos crosowego jeszce nie wiem pomysle ;)

4

w 640 w zależności od modelu z przodu mogą być ośki 17, 20 i 26 mm - zależy od rocznika i modelu.
Z innych modeli kata bez problemu pasują, o ile śr. przodu jest taka sama.
Mam przód na ośkę 17 luzem i bodajże chyba jeszcze tył.

lc4.pl - nowa strona pomarańczy
Najczęstszą przyczyną problemów z LC4 jest właściciel...