Temat: [S] Pompa radialna Magura 195 sprzedana!
Jak w temacie, używana w świetnym stanie, sprawdzona z 4t i 6t zaciskiem, czujnik stopu i zestaw naprawczy w komplecie:)
Cena 700pln!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] Pompa radialna Magura 195 sprzedana!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w temacie, używana w świetnym stanie, sprawdzona z 4t i 6t zaciskiem, czujnik stopu i zestaw naprawczy w komplecie:)
Cena 700pln!
up!
:D Dlaczego sprzedajesz??
mam taka sama oryginał z ktm smr450 oddam za 600 :D tyle ze moaj jest fajniejsza bo ma przykrecony zbiorniczek do pompy a nie na wezyku :))
Tak apropo hamowania. Bo już sam nie wiem co jest. W moim lc4 przedni hebel działał co najmniej zajebiście a w exc jakaś lipa jest. Klocki zdrowe, płyn świeży, tarcza 320 może to właśnie pompa ale się nie znam. dlatego to pytanie
a pompa i zacisk oryginaly od exc czyli 2 tloczki i mala pompka ?
kup odemnie pompe i problem zniknie :P
Jak będę miał do domu jechać to dam znać, może jeszcze będzie aktualne wtedy konkretnie powiem czy biore
moze poprostu juz przyszedl czas na remont pompki .. bo w sumie locha drz tez ma 2 tloczki a jakos tam powiedzmy hamuje, ew faktycznie wieksza pompa
moja jest identyczna jak Crossa , bez wężyka, ja dokładam instrukcję, czujnik stopu ciśnieniowy i zestaw naprawczy:)
Dlaczego sprzedaje? - Beringer będzie:]
moja jest identyczna jak Crossa , bez wężyka, ja dokładam instrukcję, czujnik stopu ciśnieniowy i zestaw naprawczy:)
masz PW
uu grubo bedzie :)
Będzie podobnie jak było z tym że do kompletu:)
to jak chcesz jeszcze lepiej to sobie strzel komplet brembo , moge takowy zalatwic w cenie beringera :)
ale mi tylko pompki brakuje:) tarczę i zacisk jest:]
Sprzedana!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » [S] Pompa radialna Magura 195 sprzedana!
Wygenerowano w 0.054 sekund, wykonano 74 zapytań