Temat: Sprzedam KTM 525 sm
Sprzedam KTM 525 EXC 2006 rok. Dodatkowo fajne, kompletne koła SM za dopłatą, lub moge sprzedac tez same Koła. Cena moto w wersji EXC 14.300zł, a za kółka SM ok 3 tyś :) do negocjacji. Tel 609-556-336 GG 174-98-552.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Sprzedam KTM 525 sm
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Sprzedam KTM 525 EXC 2006 rok. Dodatkowo fajne, kompletne koła SM za dopłatą, lub moge sprzedac tez same Koła. Cena moto w wersji EXC 14.300zł, a za kółka SM ok 3 tyś :) do negocjacji. Tel 609-556-336 GG 174-98-552.
dlaczego go sprzedajesz ?
dlaczego go sprzedajesz ?
to pytanie jest zakazane na tym forum. zadałem je 2 razy zostałem za to zjechany :D
hahahahahahahahahahaahahahahahahahhahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.
Dlaczego sprzedajesz??
hahahahahahahhahahahahaha.
Kurrwa, nie mogę. Dlaczego wy wszyscy jesteś cie tacy wkurwiający?? Sprzedaje bo mu tata zabronił jeździć, albo mama, albo mu korba zardzewiała i nie pali, albo chce kupić YBR 125.
asz kurna, niektórzy nigdy niczego sie nie nauczą.
A Ty Bondek - jesteś przykładem dobrego wychowania. Chuligana który odnalazł Chrystusa i kroczy jego drogą...
Gratulacje.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » Sprzedam KTM 525 sm
Wygenerowano w 0.046 sekund, wykonano 80 zapytań