Temat: Zmiana wygladu sms 125
Witam :] Jak myslicie,co mozna zmienic w tej husce,zeby wygladala lepiej,jak jakies rasowe SM,paski na kola np ? doradzcie cos :]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Husqvarna » Zmiana wygladu sms 125
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam :] Jak myslicie,co mozna zmienic w tej husce,zeby wygladala lepiej,jak jakies rasowe SM,paski na kola np ? doradzcie cos :]
nic
kierunkowskazy moze na jakies ledowe?
Ale ogolnie wyglad Huski jak dla mnie jest bardzo dobry :)
kup drz bedzie rasowo :lol:
[url]http://www.htmracing.it/cms/images/gallerie/foto_husqvarna_sms125/sms01.jpg[/url]
[url]http://bikes.lemurpublishing.com/wpps/motorbike/husqvarna-sm125/husqvarna-sm125-20285-1152x864.jpg[/url]
dużo od twojej się nie różnią
pomaluj ja na różowo :D i numery napisz sobie 666
haha
pitej od 666 !!
hmm... wywalić ten uchwyt na na tablice z lampą, dać większą tarcze z przodu i jakieś naklejki bo co tu jeszcze zmieniac z wyglądu... :P
a paski możesz spróbować dać jakieś czerwone ;]
Ps. Z kąt jesteś ? I Ten dyfuzor widzę jakiś sportowy ? Jak się nie mylę... / Mam podobną...
Rejestracje za tylne koło albo umieścić ją bardziej poziomo, do tego lusterka krótkie pod kierownicę. Poza tym to jakiś wydech bo seryjny średnio wygląda.
Jakieś naklejki mocy i inny wydeszek, ale i teraz fajnie wygląda :)
uwal lusterko i kierunki, przerysuj plastiki, zegnij jeden podnóżek, złam kawałek klamki, zrób jakieś ocierki na dekalch silnika i może na wahaczu załóż potem kółka od deskorolki jako crash'e i masz rasowe supermoto a i jeszcze możesz młoteczkiem zrobić wgięcie w dyfuzorze. :D
Bondek dobrze gada
uwal lusterko i kierunki, przerysuj plastiki, zegnij jeden podnóżek, złam kawałek klamki, zrób jakieś ocierki na dekalch silnika i może na wahaczu załóż potem kółka od deskorolki jako crash'e i masz rasowe supermoto a i jeszcze możesz młoteczkiem zrobić wgięcie w dyfuzorze. :D
a do tego niech zaśpiewa Natasza Urbańska :)
uprzedze Bondka
... i KAsia Cichopek :/
Ja bym ci radził nakleić naklejki helo kiti dodają więcej mocy sam sobie na dr-z zakładam 2 + 10 kucyków litle pony
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Husqvarna » Zmiana wygladu sms 125
Wygenerowano w 0.068 sekund, wykonano 71 zapytań