1

Temat: mechanik śląsk husqvarna te 450

witam
ptrzebuje mechanika dobrego mechanika najlepiej ze śląska co bede mia blisko
sprawa ma sie tak:
kupiłem moto i wymieniłem oleje filtry i płyn hamulcowy jako że nie działał mi licznik więc nie wiem ile godzin ma nawinięte
niestety nie umiem ustalić w jakim stopniu sa zuzyte elementy silnika (nigdy nie robiłem takich rzeczy) i które nadaja sie do wymiany a które jeszcze powinny posłużyc troche
2 rzecz to moge nie miec wszystkich narzedzi a to tez jest problemem

poratujcie jakimis namiarami na kogos solidnego i nie zlodzieja :):)
autoryzowany serwis jest chyba drogi

nie potzrebuje zwiększac mocy sprzeta chodzi tylko o to aby sprawnie hulał

jest w katowicach dynotech specjalizują sie w sb i sm sami też startują nie wiem czy robili huski ale pewnie   poradza sobie ze wszystkim
doradzcie cos ??
pozdro

jako że jestem biedny nie stać mnie na podwójną robotę

2

Odp: mechanik śląsk husqvarna te 450

Siema dzymol.
Patrz jaki ten świat mały. Pamiętasz CBR 900 RR jaką kupował Twój kumpel od Przemka z Halemby? No to mnie też skojarzysz napewno. Zajebiście, że teraz chulasz się na Supermoto, szykuje się fajna ekipa na ten sezon.

Husqe tylko i wyłącznie rób w boosterze! Chłopaki się znają na rzeczy, Zreanimowali Husqę od kumpla i latała aż miło. Teraz mają promocję przed sezonową także się napewno dogadasz cenowo. Zresztą handlują tą marką. Katowice/Ligota

3

Odp: mechanik śląsk husqvarna te 450

siema siema jacuś :):)
pewno że kojarzę jako że ziomek z dzielni to chyba nauczysz mnie jeżdzic na sm :):)
puki co to  jeszcze nie sm ale wiele wskazuje na to że chwila moment to sie zmieni :):)
boostera znam kupiłem od nich kawe na dogodnych warunkach i z niezłymi szpejami
podjadę jutro i pogadam z zajacem co i jak

handlują huską hmmm części biora i tak od mleczka
dzieki za podpowiedż nie pomyslałem o nich