Temat: Gogle Progrip 3450
Zna ktos ten model ? Moze ktos z "nimi" smiga ? ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Gogle Progrip 3450
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zna ktos ten model ? Moze ktos z "nimi" smiga ? ;)
Mam starszy model - 3400 . Najlepsze w jakich jezdzilem. Szybka dalej trzyma forme a drugi sezon leci. Gabka delikatnie zaczela popuszczac ale nie ma tragedii. Stosunek cena/jakość - na pierwszym miejscu u mnie. Do tego nie ma problemu z dostaniem akcesoriow bo sporo tego w sklepach. 3450 wygladaja bardzo podobnie a skoro nowszy model to pewnie tez pierwsza klasa. Polecam
3450 to nie nowszy model, tylko wyzszy model od 3400. Przerabialem fox, uvex i wlasnie PG3450. Dla mnie sa bezkonkurencyjne do reszty, mam juz drugie takie. Szczerze polecam!!
3450 to nie nowszy model, tylko wyzszy model od 3400. Przerabialem fox, uvex i wlasnie PG3450. Dla mnie sa bezkonkurencyjne do reszty, mam juz drugie takie. Szczerze polecam!!
Mój błąd, dzięki :) Ale i tak progripy jak narazie są dla mnie bezkonkurencyjne
ly napisał/a:3450 to nie nowszy model, tylko wyzszy model od 3400. Przerabialem fox, uvex i wlasnie PG3450. Dla mnie sa bezkonkurencyjne do reszty, mam juz drugie takie. Szczerze polecam!!
Mój błąd, dzięki :) Ale i tak progripy jak narazie są dla mnie bezkonkurencyjne
dla mnie tez ;)
też latam w 3450 i jestem mega zadowolony
only scott !
89 lub proair
Ja polecam progripy i thory:) Obydwie marki na rownym poziomie CENA = Jakosc
No to gitara kupilem 3450 , tez myslalem nad scottem , ale juz nie mialem czasu jezdzic i ogladac itp a o progripie slyszalem sporo dobrych slow , wiec juz sie nie zastanawialem tylko wzialem :) Dzieki wszystkim
A propo tego lightsensitive to on faktycznie dziala ? :P Bo nie mialem jeszcze okazji tego sprawdzic ..
Działa na 100 % sam mam takie PG juz 2 sezon.. w słoncu zima na sniegu mozna jezdzic i Cie nie oslepi :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Gogle Progrip 3450
Wygenerowano w 0.038 sekund, wykonano 77 zapytań