31 Ostatnio edytowany przez tabul (2011-02-03 19:16:11)

Odp: sprzedam husqvarne 510 rok 2007, beringer,akrapovic

generalnie powiem wam, że moim zdaniem większość awarii to wina złego serwisu. w mojej po kupnie nie miałem czasu jeszcze na serwis ale z ciekawości wyjąłem filtr powietrza aby stwierdzić w jakim jest stanie, więc w ktm mówili że robili jej serwis... a filtr koloru żółtego jest czarny, ledwo widać że gąbka jest koloru żółtego, więc to mówi samo za siebie a przebieg od nowości niby 3800... albo jeździł w kopalni albo nie wiem, generalnie jak wrócę z delegacji to wkleje fotke ale masakra jak to ma byc serwis a wlasciciel niby tez dbal o moto... i nasuwa sie pytanie : co dla kogo znaczy dbać o moto, przemyc szmatka supermoto czy dbac o serwis... wiekszosc chyba uwaza mycie i nablyszcanie jako dbanie...

32 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-02-03 19:55:10)

tabul napisał/a:

i nasuwa sie pytanie : co dla kogo znaczy dbać o moto, przemyc szmatka supermoto czy dbac o serwis... wiekszosc chyba uwaza mycie i nablyszcanie jako dbanie...

Święte słowa Tabul. Niestety tak jest, dla większości "wyjadaczy" liczy się tylko wygląd... żadnych rysek na plastikach, wypolerowany, wychuchany.  Widząc takie moto zaraz każdy mówi "zadbane"... a prawda może być zgoła inna. Okazuje się że taki "niby pedancik" nie ma żadnego wyobrażenia o głupim myciu filtra... że nie wspomnę o wymianie oleju.
Ale ważne że sie błyszczy. hehe... ;)
A ocenianie SMa pod względem ilości gleb i szukanie rysek, szlifów... to już istna błazenada.

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

33

tabul napisał/a:

ledwo widać że gąbka jest koloru żółtego, więc to mówi samo za siebie a przebieg od nowości niby 3800... albo jeździł w kopalni albo nie wiem,

a może olejek do nasączenia był koloru ciemnego ?:)

SMR 505

34

maciejwra napisał/a:
tabul napisał/a:

ledwo widać że gąbka jest koloru żółtego, więc to mówi samo za siebie a przebieg od nowości niby 3800... albo jeździł w kopalni albo nie wiem,

a może olejek do nasączenia był koloru ciemnego ?:)

yhy napewno... wkleje jutro fotkę ;) nie widziałem oleju w kolorze czarnym...( chyba że zużyty )

35

mazut :D

suzuki ts50-->yamaha xt125x-->ktm lc4 SM HF-->ktm exc530sm-->ktm 450 smr :D

KTM the best fuck the rest

36

Ja olej w swoim wymieniam reguralnie łacznie w filtrami, a mam olejek to filmtra powietrza włąsnie w kolarze ciemnym, założony nowy filtr sasaczony tym olejem wyglada jak jakis przetyrany  :)

BYŁY:
Yamaha Xt125/140x--> Ktm EXC 525 sm--> KTM Superduke990--> KTM SMC 690--> Yamaha Raptor700R--> KTM EXC 525 SM--> SZUKAM!!

37

dokładnie tak  :cool:  np firmy twin air

SMR 505

38 Ostatnio edytowany przez pedrosa73 (2011-02-04 19:34:50)

panowie wkleilem w pierwszym poscie dodatki ktore ma huska i cene

Motocyklizm- Choroba dziedziczna, niestety niewyleczalna. Objawia się już od najmłodszych lat chorego, w postaci "rogala twarzowego"

39

maciejwra napisał/a:

dokładnie tak  :cool:  np firmy twin air

[url]http://forum.supermoto.pl/post46741.html#p46741[/url]