Odp: Zeta handbary fotki dla chętnych
ok dzieki.To jedynie będą pasowały orginalne osłony ktm-a?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Zeta handbary fotki dla chętnych
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ok dzieki.To jedynie będą pasowały orginalne osłony ktm-a?
haha, widze ze klameczka od ciepłego ssania tez ci sie ujebała ? :D
haha, widze ze klameczka od ciepłego ssania tez ci sie ujebała ? :D
A nie jest ona czasem od dekompresatora?? Tzn. była :D
tez tak cały czas mowiłem, ale wszyscy mi wpajali ze to jest pierdolnik od ciepłego ssania, ja w kacie mam ze automatycznie mi dekompresuje, czy odpalam kompą czy starterem
nie ty masz oryginały ktm'a .... maja inny kształt i dziury w innych miejscach
Ale szalki ZETA może sobie sprawić. Wystarczy tylko wywiercić otwory, nagwintować i po sprawie, to tylko aluminium :P
beda pasowac jak piesc do nosa czytaj odstawac po bokach :))
To jest od dekompresatora tak jak Sebakat pisze.
no ale jak kopka odpalam to nic nie musze dekompresować, elegancko idzie nie trzeba po niej skakać ;p a po za tym ta linka jak rozbierałem moto to do gaźnika idzie ;p
Wiec sam juz nie wiem
525 na 99% ma automatyczny dekompresator wiec ta dzwigiwnka to cieple ssanie jest :))
no własnie :)
Lc4 ma tak dekompresator, sam tak mam, przydatne gówno :D
beda pasowac jak piesc do nosa czytaj odstawac po bokach :))
Zdaję sobie z tego sprawę ale zauważ że handbary ma już tak złochane że te szalki potrzebne mu raczej tylko do osłony przed wiatrem niż do poprawy wyglądu. Więc jak trochę będą odstawać to nic się nie będzie dziac :D
tez tak cały czas mowiłem, ale wszyscy mi wpajali ze to jest pierdolnik od ciepłego ssania, ja w kacie mam ze automatycznie mi dekompresuje, czy odpalam kompą czy starterem
A po chwili przytakujesz na to co pisze cross
no własnie :)
Sam sobie przeczysz, ja nie wiem co tam masz, to Twoje moto i Ty wiesz najlepiej do czego to u Ciebie służy. Ja w lc4 mam dekompresator i dlatego tak myślałem. Ale teraz to i ja będę wiedział do czego to jest :P
Narazie chyba tylko je odmaluje i te odrapania lekko wyszlifuje i bedzie git.A potem jak dojde do kasy to wymienie cale handbary. Dzięki koledzy za pomoc :)
Majki ile chcesz za te zety?
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Zeta handbary fotki dla chętnych
Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 78 zapytań