Odp: Kupię SuperMoto
jak na moje oko to ten sam SMR z allegro i z tego zdjęcia na scigacz.pl ale mogę się mylić :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię SuperMoto
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jak na moje oko to ten sam SMR z allegro i z tego zdjęcia na scigacz.pl ale mogę się mylić :D
Dlatego dałem tego linka :D Pęknięty tylni plastik i podrapana felga świadczą o tym że to jest to moto
Swoją drogą fajny ten ktm ale tak jak pisał ktoś wcześniej coś za tanio jak na taki motor ;>
hehehe , może zadzwonie do kolesia powiem jak sytuacja wygląda , ze sa chetni tylko niech cene podniesie bo sie chłopaki wahają :D
Bartek ja Cię grzecznie proszę nie przesadzaj :P bo w Sulejowie się będziemy widzieć...
Jaki fajny ktm zaraz po niego jade :) D
hahaha no , ale jesli jedynym problemem jest za niska cena to mów ... ja Ci to załatwie u własciela w koncu czego sie nie robi dla kolegów z forum :D
dawaj na offtop tzreba troche odmulic to forum :P
nie ma to jak przepłacić za moto wtedy się czuje taki takim dowartościowanym :D
Dla mnie to jeden sprzęt, tylko dlaczego ten ze scigacza ma rozrusznik? :)
No na to uwagi nie zwróciłem
Dla mnie to jeden sprzęt, tylko dlaczego ten ze scigacza ma rozrusznik? :)
jak dla mnie to ten sam sprzet i na fotkach z allegro i scigacza ma rozrusznik.nie tylko na scigaczu.ale rozpatrujac ze to typowe sm nie powinien miec
wiesz rozrusznik może mieć jak i tak waży 100 pare kg :P
rozrusznik powinnien być wywalany obowiązkowo z takich sprzetów jak mój bo masa zabija :D , ale co ja zrobie bez rozrusznika jak seryjnie nie ma kopki heheh
na pych go
taaa to jest walka z kompresją :P na 5 ledwo co koło sie obróci i staje , nie to co mój stary ogar :)
a jesli i ja moge sie udzielic to jest ten sam motocykl na aukcji i na scigacz.pl mozna go nawet znalesc u nas na forum na fotach poniewaz kat startował w 2006 roku w pucharze i z tego co wiem zajął wtedy 1-miejsce, :) Kat był kupiony w krakowie w salonie przez mieszkanca radomia, odlądałem go tam w 2009 roku u pierwszego włascicela z tego co widzialem to mial tylko wrzucone lampy podpiete bezpocrednio pod aku, rozrusznika nie ma nawet na fotach :P jesli chodzi o jakies dokładniejsze informacje to moge odpowiedziec na PW :D
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » Kupię SuperMoto
Wygenerowano w 0.041 sekund, wykonano 67 zapytań