1 Ostatnio edytowany przez pedrosa73 (2011-01-29 14:06:44)

Temat: znajdzie sie chętny na crf 450?

2004 rok, kola excell,opony michelin power one 2ct,piasty talon, lancuch RK nowy,zebatka supersprox nowa,tlumik ARROW,zarejstrowana,oswietlenie led,przeglad do wrzesnia,oc do grudnia,handbary zetA nowe,tlok wossner,licznik motogodzin,hamulec beringer, dodatki carbonowe.zadbana ,olej motul 300v itd.14500 badam rynek czy bedzie zainteresowanie,moto szykowalem dla siebie ale z racji mojej sylwetki 185 cm 110 kg moze przycelowalbym w sxv550 lum jakiegos kata 690 chociaz crfa daje rade bezproblemowo    boczki oczywsicie do niej sa jak na gornych fotkach jak wygladala zanim przerejstrowalem i przemodelowalem troche filmik  w jakosci full hd jakby ktos chcial zobaczyc wiecej [url]http://www.youtube.com/watch?v=yyRaApaXVIk[/url]  ciekawy bylem ile wazy i wlasnie go zwazylem na dokladnej wadze.117 kg z pustym bakiem.

Post's attachments

Attachment icon IMG165.jpg 1.2 mb, 70 downloads since 2011-01-27 

Attachment icon IMG168.jpg 1.21 mb, 72 downloads since 2011-01-27 

Attachment icon rrrr.jpg 251.05 kb, 65 downloads since 2011-01-27 

Attachment icon tttt.jpg 249.59 kb, 65 downloads since 2011-01-27 

Motocyklizm- Choroba dziedziczna, niestety niewyleczalna. Objawia się już od najmłodszych lat chorego, w postaci "rogala twarzowego"

2 Ostatnio edytowany przez tabul (2011-01-27 19:32:45)

Odp: znajdzie sie chętny na crf 450?

przy takiej zębacie musi dawać radę, pytanie jaką prędkość rozwija ? jak coś zetniesz z ceny to biorę ;)

3 Ostatnio edytowany przez pedrosa73 (2011-01-27 19:35:56)

tabul napisał/a:

przy takiej zębacie musi dawać radę, pytanie jaką prędkość rozwija ? jak coś zetniesz z ceny to biorę ;)

cene dalem orientacyjna zeby wybadac.mam jeszcze zebatke talona w czerwonej anodzie na 38 zebow.zakladam jej licznik garmina gps wiec jechala najwiecej na 48 zebach bo mialem zlota ale zalozylem teraz 50 wiec  niewiem ile ale na 48 jechala 146 bodajze na tej 38 cos kolo 190

Motocyklizm- Choroba dziedziczna, niestety niewyleczalna. Objawia się już od najmłodszych lat chorego, w postaci "rogala twarzowego"

4

w tej chwili jestem w trakcie kupna huśki ale wynikły problemy z własnością, więc jestem skory kupić crf tylko mam jedyne 13000, ewentualnie pare złoty bym dozbierał, więc daj znać jeśli chcesz sprzedać...

5

tabul napisał/a:

w tej chwili jestem w trakcie kupna huśki ale wynikły problemy z własnością, więc jestem skory kupić crf tylko mam jedyne 13000, ewentualnie pare złoty bym dozbierał, więc daj znać jeśli chcesz sprzedać...

zobaczymy jak sie sprawa rozwinie na forum.

6

generalnie fajna sztuka tylko sporo ponad mój budżet
jakiś patent na rejestracje znalazłeś czy nie było z tym problemów ?

seta 2T
www.facebook.com/ManetaTeam

7

ony napisał/a:

generalnie fajna sztuka tylko sporo ponad mój budżet
jakiś patent na rejestracje znalazłeś czy nie było z tym problemów ?

miala homologacje ,dowod rejestracyjny angielski i bez problemow zarejstrowalem miesiac temu,karta pojazdu ,przeglad zadnego problemu nie bylo

8

pamiętam ją z allegro

motoslide.com

9

Barteksm napisał/a:

pamiętam ją z allegro

wstawiem fotki jak wygladala na allegro jak ja kupilem rok temu

10

ciekawy sprzęt chętnie bym coś takiego przygarną ale musisz zrzucić z ceny ;)
pozdrawiam

11

Kojot napisał/a:

ciekawy sprzęt chętnie bym coś takiego przygarną ale musisz zrzucić z ceny ;)
pozdrawiam

Kupuj, będą 2 CRF w Rzeszowie ! :D

CRF 450 - SPRZEDAM

12

Piękna bestia, gdybym szukał teraz moto to bym sie nie zastanawiał i nie targował o "pińcet", zaraz sie ociepli i nici będą z ładnych SM na sprzedaż jak co wiosne!

13

eee tam zawsze ktos bedzie chcial zmienic / potrzebowal na cos innego utd jak  zawsze sie zdarza okazja :) lecz w lato albo drozej lub jak mowisz mniej bedzie :p

14

Pomian napisał/a:

Kupuj, będą 2 CRF w Rzeszowie ! :D

szukam powoli ale pierwsze muszę się pozbyć obecnego "potwora"  :P