Temat: Husqvarna Sm Sherco hrd Sm
zamienie huske wsm 50 lub sherco hrd 50 sm na Supermoto 125 w 2T czyli huska, aprilia mx, dtx, gasgas, tm.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Zamienię/Oddam » Archwium - Zamienię/Oddam » Husqvarna Sm Sherco hrd Sm
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
zamienie huske wsm 50 lub sherco hrd 50 sm na Supermoto 125 w 2T czyli huska, aprilia mx, dtx, gasgas, tm.
musial bys sporo doplacic :pbo nikt sie nie zamieni za 50cc lepiej sprzedaj i kup sobie :) lub jak zamienisz 2moto to moze jakis by sie zgodzil ale skoro juz jezdzi na 125 to watpie :p:p
Wiem dlatego sa tez w dziale sprzedam. Na allegro tez stoją. Ale moze akurat ktos chciał by sie zamienic wiec wstawiłem tez tutaj ;)
a chcesz kupić dtx 125 na 50 :) 2007 rok / :P
ogolnie na dt bym sie pokusił ale 125/50 nie bardzo bo zapewne wiecej chcesz niz za normalne 125 a do tego musiał bym isc do rzeczoznawcy ktory zaswiadczy ze to jest 125 a to jest bez sensu
łośśem chce więc ci się nie opyla + to że bardzo dobry stan nie to co na allegro pomalowane sprejem na czarno za 8 tysia stoją :P
ja posiadam 125 husqvarne 2003-2004 rok byl na allegro ale za tanio go wystawilem :d:d: , kapitalny remont byl w 2010 roku (korba prox ,sprzeglo tlok itd) ale tydzien temu zdemontowalem cylinder nikasil ideal , tlok juz mial z 25 motogodzin(mysle ze dalo by rade w holere wiecej ^^) , kupic nowy tlok i bedzie idal , ogolnie bardzo ladny lecz w enduro (kola sm znalazlem za 800zl ) a rame z dokumentami za 350:)^^ ale na tym moto naprawde nie zalezy mi zajmuje miejsce (mial byc dla brata )ale za wysoki:) Moze go wystawie na sprzedaz lub sam nie wiem , lezy i sie kurzy jak ktos by mogl latac :) jak cos pW
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Zamienię/Oddam » Archwium - Zamienię/Oddam » Husqvarna Sm Sherco hrd Sm
Wygenerowano w 0.041 sekund, wykonano 80 zapytań