1

Temat: Tylna zębatka Supersprox

Czy ktoś z Was katował może w swojej maszynie taką o to zębatkę:
http://static.larsson.pl/obrazki/duze/230/jtrD808.jpg

Zastanawiam się czy jest ona faktycznie tak dobra jak pisze o niej producent?
W zeszłym roku miałem aluminiową Talona i przetrzymała jakoś cały sezon choć pod koniec była mocno "wyluzowana" ale radę dała ;)
Pytam się Was czy warto dopłacić te 50zł do tej Supersprox czy kupić na ten rok również Talona?

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

2

Odp: Tylna zębatka Supersprox

Powiem tak, po tym co widzialem w kisielinie na koniec sezonu kupuj superproxa :D , 50pln to nie majątek a zdecydowanie większa żywotnośc, to nie znaczy że talon jest lipa, sam mam talony nic nie ważą ale jak to z aluminium waga kosztem trwałości. Widzialem że sunstar też podobne robi ale nie wiem jak cena

3

I tak też zrobię - już postanowione.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

4

Ja na takiej zebatce latam, jest kozak

BYŁY:
Yamaha Xt125/140x--> Ktm EXC 525 sm--> KTM Superduke990--> KTM SMC 690--> Yamaha Raptor700R--> KTM EXC 525 SM--> SZUKAM!!

5

zrobiłem na takim supersproxie 2000 km, stalowe zęby więc zero zużycia

6

hanskloss napisał/a:

zrobiłem na takim supersproxie 2000 km, stalowe zęby więc zero zużycia

miło to słyszeć

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD

7

Też latam na takiej, 2 tys km i zero zużycia

8

Też się nad takim Supersprox grubo zastanawiam.
Jaką dajecie zebatkę na przód do kompletu bo nie zauwazyłem w larsonie takich małych zebatek Supersprox.

DR-Z 400ESM sold

9

Rodman jak chcesz u mnie są te małe zębatki supersproxa. Ja u siebie na przód założyłem sunstar'a

10

Przednie są tylko stalowe więc nie ma znaczenia czy to będzie sunstar czy supersprox . Sypersprox to  alu+stal, a żywotność rzeczywiście świetna - drugi sezon już w enduro na takiej śmigam:]

SMR 505

11

cena takiej zebatki to 253 zl :)

I ja rowniez chce zalozyc Supersprox tylko obecnie jestem za granica a niewiem ile zembow ma moj SM moze cos podpowiecie chodzi o KTM SMC 690 R z 2012 roku :)

12

A tu mam fajna okleine jak by ktos potrzebowal

[url]http://kleinanzeigen.ebay.de/anzeigen/s-anzeige/ktm-690-smc-r-plastik-kit-+dekor-2013-2015-aufkleber,plastikteile/294305095-306-3985?ref=search[/url]

13

Jeśli chodzi o supersproxa to mam do sprzedania 45 zębową

Suzuki Bandit 600 -> SMC 690

14

Takie zębatki to trochę pic na wodę, mam w garażu taką stalowo aluminiową i tak na oko to wagę ma bardzo podobną do stalowej zębatki. Aluminiowa dużo lżejsza a stalowa dużo tańsza:)

15

Ja tez mam nową o Suzuki , Kawasaki 42z ścigacz nie enduro .

Ktm#exc#525#sm