Temat: drz400sm jakie klucze do widelca ?
o jakich wymiarach klucze są potrzebne do rozbiórki ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Suzuki » drz400sm jakie klucze do widelca ?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
o jakich wymiarach klucze są potrzebne do rozbiórki ?
młotek, przecinak, i kontówka a rozbierzesz wszystko :lol: gorej ze złożeniem :rolleyes:
można pospawać, ale mi chodzi o konwencjonalne metody
Ale co dokładnie chcesz zrobić?
rozebrać, dokładnie nie wiedziałem czy mam wszystkie potrzebne klucze ale znalazłem że są to zwykłe 50,21,17
50???????????????????? :| :( :D :o ;) :/ :P
poszukaj takiego klucza
[url]http://www.sklep.motox.pl/scar-klucz-do-lag-showakayaba-yzf-kxf-crf-p-3438.html?sort=4a&page=1[/url]
chodzi o ten czarny.
Z jednej strony masz klucz do rozkręcenia lagi od góry, z drugiej strony specjalne nacięcie do blokowania go od dołu przy rozkręcaniu.
Ten z linku kosztuje majątek, ale podzwoń po innych sklepach z częściami do crossów i popytaj o klucz do zawieszenia Showa.
Ja wiem, że kiedyś znalazłem tańszy ale nie pamiętam już gdzie a szukać mi się nie chce.
Na YT jest kilku częściowy filmik jak rozebrać i złożyć zawieszenie w DRZ.
Jak znajdę to zapodam.
50???????????????????? :| :( :D :o ;) :/ :P
No prawidłowo.
Specjalny klucz tzw. szklana pięćdziesiątka :lol: :lol: :lol:
Bez niego żadna robota przy moto nie idzie.
Ale wiecie, ,, Polak potrafi" ,, Pierdolnąć dwa razy młotkiem i ,,bedzie" chodzilo " :)
Ja tam wymieniłem olej i i rozebrałem lage śrubokrętem i imbusem polak potrafi.
Ja tam wymieniłem olej i i rozebrałem lage śrubokrętem i imbusem polak potrafi.
to kolega może ma dużo pary w łapach bo z tymi dwoma narzędziami to nie wyobrażam sobie tego, właśnie nie mogę zlokalizować takiego oczkowego i będę musiał atakować zwykłym jak uda mi się skołować
ma ktoś z Wa-wy pożyczyć ten duży klucz do amora ?
Mike juz sie troche z tym bujasz widze... :)
nie cisnęło mnie aż tak ale w końcu trzeba zrobić a nie mogę namierzyć tego klucza, jak są to drogie, chciałem pożyczyć ale nikt nie ma takiego bydlaka, może z forum ktoś się znajdzie
a zwykła nasadka 50 nie podejdzie??? dużo taniej za taką zapłacisz ja za bodajże 46 płaciłem koło 40 zł
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » Suzuki » drz400sm jakie klucze do widelca ?
Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 87 zapytań